ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα ένσταση του Ολυμπιακού για τη Χατζηνικολάου

Οι «ερυθρόλευκοι» επιμένουν για αντικανονική συμμετοχή της Ελληνίδας γκαρντ. Την περασμένη Πέμπτη, πριν το τζάμπολ στον πρώτο αγώνα των τελικών της Α1 μπάσκετ Γυναικών, ο Ολυμπιακός κατέθεσε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή της Όλγα Χατζηνικολάου. Με όσα ακολούθησαν, η ΕΟΚ ακόμα δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα. Είναι λες και η ένσταση των «ερυθρολεύκων» δεν έγινε ποτέ. Έτσι το αντιμετωπίζουν στην ομοσπονδία.

Αλλά οι άνθρωποι του Θρύλου είναι αποφασισμένοι να το πάνε μέχρι τέλους! Όχι μόνο δεν κάνουν πίσω, αλλά επιμένουν. Αναζητώντας την εφαρμογή των κανονισμών. Κάνουν νέα ένσταση για αντικανονική συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου και κατά του κύρους του αγώνα. Τα πράγματα είναι, πλέον, ακόμα πιο ξεκάθαρα.

Έχουν ενημερώσει τόσο την WADA όσο και CAS που έχουν βγάλει τις σχετικές αποφάσεις για την 4ετή ποινή της Χατζηνικολάου. Επειδή από την πλευρά της ομοσπονδίας δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση για να ασχοληθεί άμεσα με το θέμα, από την πλευρά του Θρύλου δεν θα τους αφήσουν σε… χλωρό κλαρί.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button