Ολυμπιακός: Στην παιδοογκολογική του Μακάρειου οι Παπανικολάου, Μοντέρο και Μίλερ-ΜακΙντάιρ

Mία ιδιαίτερα ξεχωριστή επίσκεψη πραγματοποίησαν στο παιδοογκολογικό τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου οι Κώστας Παπανικολάου, Γιαν Μοντέρο και Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός απέδειξε για ακόμη μία φορά πως βρίσκεται δίπλα στην κοινωνία, με αντιπροσωπεία της ομάδας να επισκέπτεται το πρωί του Σαββάτου (12/9) το Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία.
Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», Κώστας Παπανικολάου, μαζί με τους Ζαν Μοντέρο και Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ, βρέθηκαν στο παιδοογκολογικό τμήμα, συνοδευόμενοι από τον πατέρα του Νεόφυτου Χανδριώτη, Δημήτρη. Οι τρεις παίκτες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη, αλλά και με τους γονείς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου. Παράλληλα, μοίρασαν δώρα που είχαν φέρει μαζί τους από την Αθήνα, ενώ φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς ήρωες και υπέγραψαν αυτόγραφα.
Η συγκεκριμένη επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», το οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο στην Κύπρο με έναν ιδιαίτερο και ιερό σκοπό. Ο Ολυμπιακός, μέσω της παρουσίας του στο πλευρό της οικογένειας του Νεόφυτου Χανδριώτη, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα αγάπης, δύναμης και συμπαράστασης σε όλα τα παιδιά και τις οικογένειες που δίνουν καθημερινά τη δική τους μάχη.





