Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιντέγε λαμπρός τον οδηγεί!

1579032

Για την πρωτιά του πίνaκα των σκόρερ φουλάρει ολοταχώς ο διεθνής Νιγηριανός φορ του Ολυμπιακού, ο οποίος με τα δύο τέρματα που πέτυχε απέναντι στον Λεβαδειακό, ;eφτασε αισίως τα 9 στην Super League.

 

Τις καταπληκτικές του εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού συνεχίζει ακάθεκτος ο Μπράουν Ιντέγε!

Ο διεθνής Νιγηριανός φορ διανύει τη πιο παραγωγική σεζόν της καριέρα του κι αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα από το γεγονός ότι με την συμπλήρωση δέκα αναμετρήσεων στη φετινή Super League, έχει ευτυχήσει να πανηγυρίσει αισίως 9 γκολ. Στοιχείο, το οποίο του παρέχει τη δυνατότητα να προηγείται σταθερά και με σχετική άνεση στον πίνακα των σκόρερς.

Ο Ιντέγε απέναντι στον Λεβαδειακό, ανέδειξε πτυχές της ποιότητας, αλλά και της έφεσής του στο σκοράρισμα που τον χαρακτηρίζει και με τα δύο πανέμορφα γκολ που σημείωσε (47’, 73’) έθεσε τις βάσεις για το ευρύ 4-0 σε βάρος των Βοιωτών.

Ειδικά στην φάση από την οποία προήλθε το πρώτο γκολ των «ερυθρόλευκων», ο Ιντέγε λειτούργησε ως ένας σέντερ φορ ολκής, γυρίζοντας πανέξυπνα το κορμί του και με γυριστό ανάποδο ψαλίδαι άνοιξε το σκορ μέσα σε αποθέωση!

Συμπερασματικά, ο Νιγηριανός φορ υπενθύμισε όλους ότι αποτελεί με διαφορά την ποιοτικότερη επιθετική επιλογή των πρωταθλητών Ελλάδας την φετινή σεζόν κι εφόσον συνεχίσει αν σκοράρει με αυτόν τον ρυθμό, ο Ολυμπιακός μπορεί να περιμένει πολλές επιτυχίες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην κρίσιμη συνέχεια του Εuropa League.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button