ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι Γάλλοι επιμένουν για Μαντί

Αν και η μεταγραφική, καλοκαιρινή περίοδο έχει μπει στην τελική ευθεία, το όνομα του Μαντί Καμαρά «παίζει» αρκετά. Διότι ο μέσος από τη Γουινέα έχει όνομα στο μεταγραφικό «παζάρι». Εξάλλου, αν και ο ίδιος ήθελε να αγωνιστεί στην Ιταλία, το πιθανότερο είναι το γαλλικό πρωτάθλημα. Ειδικότερα από τη στιγμή που η Λιόν τον «κοιτάζει» και ψάχνει παίκτη στη μεσαία γραμμή. Οι Γάλλοι επιμένουν για Μαντί.

Οι Γάλλοι ξανά για τον Μαντί!

Πιο συγκεκριμένα, σε σημερινό του δημοσίευμα το «Footmercato» επαναφέρει το ενδιαφέρον της Λιόν για τον μέσο του Ολυμπιακού. Μιας και ο 26χρονος χαφ είναι στην ατζέντα των «λιονέ». Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο άρθρο, η γαλλική ομάδα θέλει τον Γκουίντο Ροντρίγκες της Μπέτις. Ωστόσο τα οικονομικά δεδομένα δεν επιτρέπουν να κάνει τη μεταγραφή του μέσου της ομάδας της Σεβίλλης. Καθώς οι απαιτήσεις των Ανδαλουσιάνων είναι πολύ υψηλές για τις δυνατότητες της Λιόν.

Έτσι στη Γαλλία φέρνουν ξανά το θέμα του Αφρικανού στο προσκήνιο. Επιπρόσθετα, οι «λιονέ» μπορεί να ενεργοποιήσουν το plan b σε αυτή τη μεταγραφική υπόθεση. Δηλαδή θα κάνουν κίνηση για τον Μαντί Καμαρά. Επιπλέον, το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πώς θα μπορούσε η Λιόν να αποκτήσει τον χαφ από τη Γουινέα με ένα ποσό μεταξύ 8 και 10 εκατομμύρια. Βέβαια, ο Ολυμπιακός δεν είναι αρνητικός στην παραχώρηση του Μαντί, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Διότι ο Αφρικανός χαφ μπήκε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, ενώ είχε εκφράσει τη διάθεσή του να αγωνιστεί σε άλλο πρωτάθλημα. Οι Γάλλοι επιμένουν για Μαντί.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button