ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καλώς ήρθες Φρανθίσκο Ορτέγα

Αν και πέρασαν αρκετές ημέρες για να λάβει χώρα η άφιξή του, ωστόσο είναι γεγονός. Μιας και ο Αργεντινός ακραίος αμυντικός έφτασε στην Ελλάδα. Αν και το ταξίδι του είχε αρκετή περιπέτεια, τελικά είναι στην Αθήνα. Καλώς ήρθες Φρανθίσκο Ορτέγα.

Έφτασε ο Φρανθίσκο Ορτέγα

Καταρχάς, στον Ολυμπιακό περίμεναν την άφιξη του Αργεντινού αμυντικού το απόγευμα. Όμως, στη συνέχεια υπήρξε νεότερη ενημέρωση για την ώρα της άφιξής του. Κατά συνέπεια, τελικά έφτασε το βράδυ της Παρασκευής στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Μετά από μια πολύωρη πτήση, με ανταπόκριση στην Ευρώπη. Ωστόσο ο 24χρονος αριστερός μπακ ήταν μια χαρά και το έδειξε!

Αντίθετα ήταν ευδιάθετος και ορεξάτος για όσα είναι μπροστά. Δηλαδή για τη νέα σελίδα που ανήκει στην καριέρα του, καθώς θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Μιας και ο ίδιος ξέρει πολύ καλά πώς τα καλύτερα έρχονται. Επιπλέον, δεν χάλασε χατίρι σε κανέναν. Διότι υπήρχαν και φίλοι του Θρύλου στο αεροδρόμιο που δεν έχασαν την ευκαιρία να βγάλουν μαζί του και μια φωτογραφία. Καλώς ήρθες Φρανθίσκο Ορτέγα.

Οι πρώτες δηλώσεις του Ορτέγα

Λίγο μετά την άφιξή του στην Αθήνα και το «Ελ. Βενιζέλος», ο Φρανθίσκο Ορτέγα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ τόνισε: «Καταρχάς σας ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Εξάλλου, νιώθω ενθουσιασμό και χαρά που είμαι εδώ, στην Ελλάδα, στον Ολυμπιακό. Αλλά περιμένουμε αύριο να τελειώσω με τις ιατρικές εξετάσεις. Ώστε να μπορώ να μιλήσω με μεγαλύτερη ηρεμία».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button