ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αλλαγή ώρας στην άφιξη του Ορτέγα

Ένα-ένα το κομμάτι του παζλ του νέου Ολυμπιακού μπαίνουν στη θέση τους. Διότι οι κινήσεις των «ερυθρόλευκων» έχουν και συνέχεια. Μιας και το πλάνο του Αντόνιο Κορδόν, αλλά και του Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι η ουσιαστική ενίσχυσης του Θρύλου. Έτσι μετά την απόκτηση του Ρίτσαρντς, είναι η σειρά του Αργεντινού αριστερού μπακ. Αλλαγή ώρας στην άφιξη του Ορτέγα.

Η άφιξη του Ορτέγα

Εδώ και μερικά 24ωρα υπήρχε οριστική συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Βέλεζ για τον Φρανθίσκο Ορτέγα. Όμως έγινε η ρύθμιση στις τελευταίες λεπτομέρειες. Παράλληλα, τέλειωσαν και τα διαδικαστικά για το ταξίδι του 24χρονου αριστερού μπακ. Εξάλλου, για τον ίδιο είναι κάτι πρωτόγνωρο. Μιας και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Κατά συνέπεια ήθελε λίγο χρόνο περισσότερο για να είναι έτοιμος.

Λοιπόν, από τη στιγμή που έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες, ο Ορτέγα μπήκε στο αεροπλάνο. Επομένως αναχώρησε για την πατρίδα του. Άρα απόψε θα είναι στην Ελλάδα. Καθώς η ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει πώς θα φτάσει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 22:10 με την ώρα άφιξης να αλλάζει καθώς ήταν προγραμματισμένη για τις 22:10. Ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιό του και να τεθεί στη διάθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Αλλαγή ώρας στην άφιξη του Ορτέγα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button