ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«’Υψιστη τιμή!»

162656

Ως ύψιστη τιμή για τον ίδιο χαρακτήρισε ο Τάσος Μπακασέτας την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ενόψει των επερχόμενων φιλικών με την Αυστραλία.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Στα ουράνια πετούσε ο Τάσος Μπακασέτας με αφορμή την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για τις ανάγκες των επερχόμενων φιλικών με αντίπαλο την Αυστραλία στο Σίδνει στις 4 και 7 Ιουνίου.

Ο διεθνής επιθετικός του Πανιωνίου, ο οποίος πλέον απέχει μια ανάσα από την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, χαρακτήρισε ως ύψιστη τιμή για τον ίδιο αυτή την κλήση, σημειώνοντας ότι ήταν ακόμη ένα όνειρό του που πραγματοποιήθηκε:

«Είμαι ευτυχισμένος μετά την κλήση μου στην Εθνική Ομάδα. Ένα ακόμη όνειρό μου πραγματοποιείται στο ποδόσφαιρο και φυσικά αποτελεί ύψιστη τιμή να καλείσαι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας σου. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας μου, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου, γιατί χωρίς τη δική τους στήριξη δεν θα μπορούσα να βρίσκομαι εδώ σήμερα. Θέλω, ασφαλώς, να ευχαριστήσω τον κ. Σκίμπε και το επιτελείο του για την τιμή μου που μου κάνουν και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν με την πρόσκληση αυτή. Θα προσπαθήσω να δικαιώσω τις προσδοκίες όλων», είπε.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button