ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έρχεται το «Summer Camp»

1122923

Ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός ότι το «Summer Camp» Ποδοσφαίρου θα «φιλοξενηθεί» στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη στο διάστημα 27 Ιουνίου-1 Ιουλίου.

Παιδιά από όλη την Ελλάδα, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, θα βρεθούν και φέτος το καλοκαίρι, στο «Summer Camp» που διοργανώνει ο Ολυμπιακός και έχει γίνει πλέον θεσμός.

Ποδόσφαιρο, διάφορα σεμινάρια, επίσκεψη στο μουσείο του συλλόγου, εργομετρικά τεστ, είναι μόνο μερικές από τις δραστηριότητες που θα ακολουθήσουν όσα παιδιά από 5-16 ετών, παρεβρεθούν σ’ αυτήν την πολύ ωραία εμπειρία.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ημερομηνίες Summer Camp 2016

Περίοδος: 27 Ιουνίου-1 Ιουλίου

Το πρόγραμμα που υλοποιείται κυρίως από προπονητές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού περιλαμβάνει προπονητικές μονάδες και παιχνίδια με κύριο στόχο την βελτίωση της τεχνικής. Παράλληλα με το Camp του ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθούν ειδικά μαθήματα για τερματοφύλακες.

Σεμινάρια Ψυχολογίας-Διατροφής

Στην διάρκεια του Summer Camp θα πραγματοποιηθούν Σεμινάρια Αθλητικής Ψυχολογίας και Διατροφής. Τα παιδιά μέσα από μια ευχαρίστηση συζήτηση με επιστήμονες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν χρήσιμες πληροφορίες για την διατροφή τους αλλά και την ψυχολογία που είναι πολύ βασικά στοιχεία στον σύγχρονο αθλητισμό.

Εργομετρικά τεστ

Μια σπουδαία παροχή του Ολυμπιακού προς τα παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή στα Summer Camp 2016 είναι και τα εργομετρικά τεστ! Ο Ολυμπιακός σε συνεργασία με το εργομετρικό κέντρο “Life-Ergo” θα παρέχει εργομετρική αξιολόγηση στα παιδιά από 8 ετών και πάνω.

Ραντεβού με την ιστορία

Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο Camp εκτός από το… ραντεβού τους με την «στρογγυλή θεά» θα έχουν ραντεβού και με την ιστορία του Ολυμπιακού. Το πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί περιλαμβάνει μεταφορά από το Ρέντη στο «Γ. Καραϊσκάκης», ξενάγηση στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του γηπέδου του Ολυμπιακού, στο Μουσείο της αγαπημένης τους ομάδας αλλά και στους χώρους που προπονείται η πρώτη ομάδα στο Ρέντη. Οι μικροί αθλητές θα παρακολουθήσουν και σεμινάριο με θέμα την ιστορία του συλλόγου ενώ θα έχουν την δυνατότητα να απαθανατίσουν με την φωτογραφική μηχανή αυτές τις μοναδικές στιγμές που θα ζήσουν.

Παροχές

Επίσημη φανέλα της ομάδας

Δίπλωμα Συμμετοχής

Ατομική Κάρτα Αξιολόγησης

Δώρα Ολυμπιακού

Ελαφρύ γεύμα

Τρόποι Πληρωμής

• Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό της ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ και αποστολή της απόδειξης κατάθεσης με φαξ στο 210 34 18 002 (αιτιολογία: ονοματεπώνυμο αθλητή) ή στο email schools@olympiacos.org

ü Τράπεζα Πειραιώς

IBAN: GR 53 0172 1080 0051 0806 3533 738

Αριθμ. Λογ. : 5108-063533-738

• Στο Προπονητικό κέντρο

Η πληρωμή στο προπονητικό κέντρο μπορεί να πραγματοποιηθεί με δύο τρόπους:

ü Μετρητά

ü Κάρτα

Για τη πληρωμή της συμμετοχής στα Camps μπορείτε να απευθυνθείτε στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού (Αγ. Ιωάννης Ρέντη, Λεγάκη 9-11), Δευτέρα έως και Παρασκευή 10:00-17:00

Επιπλέον Πληροφορίες και ενημέρωση για τα Summer Camp

Από Δευτέρα έως και Παρασκευή (10:00-17:00)

Τηλέφωνο: 210-3418000 (10:00-17:00)

Fax: 210-3418002

Email: schools@olympiacos.org

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button