ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Υπεράνω ΟΛΩΝ ο Ερασιτέχνης

Την ώρα που κάποιοι ρεζιλεύουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο και εν γένει τον αθλητισμό,ο Ολυμπιακός αποτελεί ,ως οργανισμός,  τη μεγαλύτερη διαφήμιση της Ελλάδας για το αθλητικό κομμάτι.

Δύο τελικοί Ευρώπης το Βόλει,σε άνδρες και γυναίκες ,το ίδιο και το Πόλο, που θα πάει στις γυναίκες για το Λεν Τρόφι και οι άνδρες για την Ευρωλίγκα.  Ποιά ομάδα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ έχει τόσες επιτυχίες σε ομαδικά αθλήματα; Πείτε μου αλήθεια. Ψάξτε το!  Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ,η “μάνα” του συλλόγου δίνει πραγματικά μαθήματα διαχείρισης.   Και η νοικοκυροσύνη φαίνεται μέσα από τις επιτυχίες.

Με μπροστάρη τον Μιχάλη Κουντούρη, τα τελευταία χρόνια και την αμέριστη βοήθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη ,αλλά και ανθρώπων που λατρεύουν τον σύλλογο και εργάζονται για αυτόν, ο Ολυμπιακός κοιτάει μπροστά. Υπάρχουν κάποιοι που λένε  ότι “ποιό πόλο η πιο βόλει” . Και όμως δεν είναι έτσι..Οταν υποστηρίζεις μία ομάδα δεν είσαι σε ένα σπορ,αλλά σε όλα. Ακόμα και στο ..ταπεινό Πινγκ Πόνγκ που και εκεί είμαστε Πρωταθλητές.

Και είναι άδικο για όλα τα παιδιά να μην παίζουν σε γεμάτα γήπεδα, αλλά δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα.  Και κάπου εδώ θέλω να πω ένα Μπράβο σε όλους αυτούς τους…πιστούς που ακολουθούν τον Ερασιτέχνη. Και ένας από αυτούς είναι ο δικός μας .Ο Παναγιώτης ο Μελάς.  Συμμαθητής μου από το Δημοτικό και άρρωστος Ολυμπιακός , που είχαμε χαθεί για λίγο και ξαναβρεθήκαμε για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το καλό του Θρύλου .

Για αυτό απο αυτό το ταπεινό βήμα σας στέλνω το μήνυμα. Αγαπήστε ακόμα περισσότερο τον οργανισμό Ολυμπιακός.. Γίνετε μέλη στον Ερασιτέχνη και γίνετε και ΕΣΕΙΣ μέρος του ονείρου που για άλλους είναι εφιάλτης και για μας περηφάνια. .

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button