ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

2,5 € ο ευρωπαϊκός τελικός;

Πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν δει κάποτε με δυσπιστία αυτό το εγχείριμα. Άλλοι πάλι θεώρησαν ότι με 10 ευρώ “δεν θα σώσουμε τον Ερασιτέχνη”. Κι άλλοι απλά το έβλεπαν σα “καπέλο” στο εισιτήριο του ποδοσφαίρου, αγνοώντας όμως ότι ο Ολυμπιακός δεν λειτουργεί “από πάρτης” αλλά σαν οικογένεια.

Σήμερα το βράδυ δύο από τις ομάδες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού μας, και συγκεκριμένα σύσσωμο το τμήμα ανδρικού και γυναικείου βόλεϊ βρίσκεται στον αντίστοιχο τελικό του Challenge Cup. Με σοβαρότατες πιθανότητες να το κατακτήσουν. Και ναι, βρίσκεται εκεί ΚΑΙ από αυτό το 10άρικο της κάρτας φιλάθλου. Η πιο τρανή απόδειξη ότι μόνο “πεταμένο” δεν πάει αυτό το δεκάρικο και πως είναι ίσως κάτι παραπάνω από ένα “καπέλο” στην τιμή του εισιτηρίου. Έτσι δεν είναι;

Δύο ομάδες βρίσκονται ήδη στους τελικούς και άλλες δύο, αυτές του πόλο ανδρών και γυναικών βρίσκονται είτε με τα δύο πόδια στο Final Six είτε με το ενάμισι στην τελική φάση. Και ναι, και αυτές οι ομάδες βρίσκονται εκεί ΚΑΙ από αυτό το δεκάρικο! Είναι τεράστια συνεισφορά με μία πολύ μικρή κίνηση. Τα δείγματα που δίνει ο Ερασιτέχνης μας είναι καθημερινά πως αυτό το ευτελές ποσό των 10 ευρώ μπορεί κυριολεκτικά να γιγαντώσει έναν Σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Γιατί χωρίς τον κόσμο του κανένας σύλλογος δεν είναι τίποτα.

Τέσσερις ομάδες με φόντο ισάριθμες ευρωπαϊκές κούπες! Μαθηματικά ξέρουμε. 2,5 ευρώ η κάθε κούπα!!! Η κάθε Ευρωπαϊκή Κούπα!!!

Ας μην… τολμήσουμε να κάνουμε διαιρέσεις και με τα υπόλοιπα τρόπαια που έχει κατακτήσει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός από τότε που ξεκίνησε αυτό το εγχείρημα γιατί παίζει να βγει η αξία… λιγότερη και από μία σακούλα!!!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button