ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεπέρασε Μπλαχίν ο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού προσπέρασε τον «τσάρο» σε συνεχόμενες παρουσίες του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο και βρίσκεται δεύτερος στη σχετική λίστα και απειλεί τον πρώτο Ντούσαν Μπάγεβιτς…

Σημείο αναφοράς για τον Ολυμπιακό έχει γίνει πλέον ο Πέδρο Μαρτίνς!
Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος έκλεισε διετία στους «ερυθρόλευκους» έχει εμφυσήσει στην ομάδα μία φουλ επιθετική φιλοσοφία οδηγώντας την σε νίκες που συνδυάζοντας με πλούσιο θέαμα.
Μάλιστα, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δει το όνομά του να βρίσκεται σε μία ιδιαίτερα κολακευτική για τον ίδιο κατηγορία, αφού είδε το όνομά του να πλασσαρίζεται στη δεύτερη θέση μεταξύ των τεχνικών που έχουν να επιδείξουν συνεχόμενα ματς στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο 50χρονος κόουτς μετράει αισίως 97 παρουσίες στην άκρη του ερυθρόλευκους» πάγκου, προσπερνώντας τον Όλεγκ Μπλαχίν που είχε μείνει στις 94 από τη θητεία του που κράτησε για δυόμιση χρόνια στο ξεκίνημα της δεκαετίας του 1990 (σ.σ. Ιούνιος 1990 – 24 Ιανουαρίου του 1993).
Στην πρώτη θέση (σ.σ. από πλευράς συνεχόμενων αγώνων) βρίσκουμε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Με τον Σερβοέλληνα τεχνικό να μετράει 154 από την πρώτη του θητεία που είχε κρατήσει τρειείμιση χρόνια (σ.σ. Ιούνιος 1996 – 10 Νοεμβρίου 1999).
Με τον Πέδορ Μαρτίνς να έχει βάλει πλώρη να προσπεράσει τον Μπάγεβιτς, αφού δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν από ενάμιση μήνα υπέγραψε νέο συμβόλαιο διετούς συνεργασίας με τους Πειραιώτες.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button