ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με τέτοιον κόσμο πώς να χάσει!

Φοβερός, συγκλονιστιικός ο κόσμος του Ολυμπιακού, έδωσε την απαιτούμενη ώθηση τις κρίσιμες στιγμές, ώστε οι πρωταθλητές Ελλάδας να ρίξουν στα σχοινιά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο νόμος του Θρύλου μίλησε! Ο Ολυμπιακός βγάζοντας τρομερή ψυχή, καρδιά και μυαλό τις στιγμές που έπρεπε κατάφερε να νικήσει και την αισχρή διαιτησία (κυρίως) του Σλοβένου Μπόρις  και να πανηγυρίσει μία ακόμη επική πρόκριση σε βάρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην δική του Πόλη!

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου όμως είχαν σύμμαχο τον κορυφαίο τους έξτρα παίκτη! Φυσικά κι αναφερόμαστε στον μοναδικό του συγκλονιστικό κόσμο του που αποτέλεσε ασπίδα της κρίσιμες στιγμές, όπου η μπάλα «έκαιγε» και με τις φωνές και τα συνθήματά του έδωσε το έναυσμα στην αγαπημένη του ομάδα να φτάσει στην επική ανατροπή και την θρυλική νίκη – πρόκριση με 82-78.

Οι 2.000 πιστί οπαδοί των Πειριαωτών μετέτρεψαν με τις φωνές τους το «Σινάν Ερντέμ» σε ένα μικρό ΣΕΦ κερδίζοντας την μάχη της εξέδρας ακόμη και τις στιγμές όπου ο Ολυμπιακός ακολουθούσε στο σκορ με διαφορά 10-13 πόντων.

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button