ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

Καθυστερεί το CAS λόγω Ξάνθης!

Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο πρότεινε την 6η Ιουλίου, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ συναινούν, αλλά η θρακιώτικη ομάδα ζητά δύο εβδομάδες παράταση.

Τόσο καιρό η πλευρά του ΠΑΟΚ δεν έχει σταματήσει να κατηγορεί τον Ολυμπιακό, πώς… φρενάρει την εκδίκαση της υπόθεσης στο CAS. Και τί δεν έχειαέχει από την πλευρά της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Η προπαγάνδα ασταμάτητη. Έλα, όμως, που τα γεγονότα διαψεύδουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Από αλλού το… βρήκαν στον ΠΑΟΚ! Θα το εξηγήσουμε για να το καταλάβουν όλοι!

Το CAS πρότεινε τη Δευτέρα, στέλνοντας επιστολή στις εμπλεκόμενες πλευρές για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας, ως ημερομηνία για την εκδίκαση της υπόθεσης. Ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα θέμα και συναινεί, ενώ και η πλευρά του ΠΑΟΚ είναι σύμφωνη για την ημερομηνία. Όλα καλά ως εδώ, αλλά δεν θα γίνει τότε η εκδίκαση.

Η αιτία;

Το αίτημα προς το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο από την πλευρά της Ξάνθης. Η οποία ζήτησε δύο εβδομάδες παράταση για να προετοιμαστεί το νομικό της επιτελείο. Με το CAS σε αυτή την περίπτωση να προτείνει άλλη ημερομηνία από τη στιγμή που δεν συμφωνούν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές.

Μια ωραία… οικογένεια στην υπόθεση της πολυιδιοκτησίας. Ο ένας μπορεί, ο άλλος όχι. Κοίτα να δεις πράγματα! Όχι τίποτα άλλο, μα στον ΠΑΟΚ βιάζονται για την εκδίκαση. Η Ξάνθη τους τα… χάλασε λίγο.

Το CAS έστειλε και επιστολή στην ΕΠΟ ζητώντας ενημέρωση για την ολοκλήρωση των play off και των play out, για να προσαρμόσει την εκδίκαση πάνω σε αυτές τις ημερομηνίες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button