ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χειρουργήθηκαν με επιτυχία Φουντούλης και Ζερδεβάς

Κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βουδαπέστης η εθνική ομάδα είχε δύο τραυματισμούς. Καταρχάς, ο Μάνος Ζερδεβάς στο αριστερό του χέρι (σ.σ.: ρήξη τένοντα). Εν συνεχεία, ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου. Κάταγμα στη μνήμη. Επιπλέον, υπήρχε και το πρόβλημα του Γιάννη Φουντούλη στον δεξιό αντίχειρα. Οι δύο από τους τρεις χρειάστηκε να υποβληθούν σε επέμβαση μετά το φινάλε της διοργάνωσης. Χειρουργήθηκαν με επιτυχία Φουντούλης και Ζερδεβάς.

Πετυχημένο χειρουργείο για Φουντούλη και Ζερδεβά

Την Τρίτη έγινε το χειρουργείο από τον χειρούργο ορθοπεδικό, με εξειδίκευση στις αθλητικές κακώσεις, Γιώργο Καραχάλιο. Γιάννης Φουντούλης και Μάνος Ζερδεβάς έκαναν τις απαραίτητες επεμβάσεις. Όλα πήγαν καλά και για τους δύο πολίστες του Ολυμπιακού. Ο πρώτος αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα στον δεξιό του αντίχειρα. Ο δεύτερος τραυματίστηκε στο αριστερό του χέρι (σ.σ.: ρήξη τένοντα στον δικέφαλο) στη διάρκεια του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, στο πρώτο οκτάλεπτο του προημιτελικού με τις ΗΠΑ.

Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει τον ημιτελικό με την Ιταλία και τον μικρό τελικό με την Κροατία. Τον όλο συντονισμό των ενεργειών για να χειρουργηθούν άμεσα είχε ο γιατρός της ΚΟΕ -επίκουρος καθηγητής της Ιατρικής σχολής Αθηνών- Γιώργος Μαρίνος. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση για το αποτέλεσμα των δύο χειρουργικών επεμβάσεων.

Χάνουν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σπλιτ

Τόσο ο Γιάννης Φουντούλης όσο και ο Μάνος Ζερδεβάς θα ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Εντούτοις, θα απουσιάσουν από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που φιλονείται στο Σπλιτ (27/8 – 10/9). Καθώς είναι προβλήματα τραυματισμών που θέλουν προσοχή, όσον αφορά στην αποκατάσταση. Για παράδειγμα, ο Ζερδεβάς θα χρειαστεί αρκετή υπομονή και μεθοδική δουλειά στην αποθεραπεία. Έτσι, θα επιστρέψει απολύτως καλά. Επίσης έχει σημασία η ανάρρωσή τους να κυλήσει ομαλά. Ώστε να επανέλθουν το ταχύτερο δυνατόν στην αγωνιστική δράση. Με άλλα λόγια, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Χειρουργήθηκαν με επιτυχία Φουντούλης και Ζερδεβάς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button