ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναβλήθηκε το ματς με την Ζαλγκίρις

Αναμενόμενο ήταν λόγω της κατάστασης. Αλλά έπρεπε και η Euroleague να το αποφασίσει. Αναβλήθηκε το ματς με την Ζαλγκίρις.

Αναβολή του ματς της Παρασκευής

Δεν υπήρχε περίπτωση να διεξαχθεί το ματς του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις. Ακόμα και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ένα ακόμα θετικό κρούσμα. Με τον αριθμό να ανέρχεται πλέον στα έντεκα για τους «ερυθρόλευκους». Εξ αυτών, τα εννέα αφορούν παίκτες. Κάτι που σημαίνει πώς θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να διεξαχθεί το ματς για την 19η αγωνιστική, στο Κάουνας. Γι’ αυτό και οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αιτηθεί να μην διεξαχθεί το ματς. Η Euroleague το απόγευμα της Δευτέρας έκανε το αυτονόητο. Ανέβαλλε το ματς του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις. Το πρώτο που θα έδιναν οι «ερυθρόλευκοι» για το 2022. Στο Κάουνας της Λιθουανίας, το βράδυ της προσεχούς Παρασκευής.

Η Euroleague αναζητά ημερομηνίες

Η αλλαγή στο υγειονομικό πρωτόκολλο που αποφασίστηκε σήμερα από τη διοργανώτρια αρχή, η οποία αύριο θα αποφασίσει αν θα είναι 7 ή 10 ημέρες η απουσία όσων νοσούν, αλλάζει τα δεδομένα. Πλέον, εκεί που έχει πέσει το βάρος είναι στις ημερομηνίες. Η Euroleague αναζητά ελεύθερες ημερομηνίες για να ορίσει εκ νέου το ματς του Κάουνας. Κάτι που, όπως όλα δείχνουν, θα συμβεί τις επόμενες ημέρες. Να οριστεί δηλαδή το εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην ομάδα από τη Λιθουανία. Αναβλήθηκε το ματς με την Ζαλγκίρις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button