ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ήδη 800 κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ανανέωσαν

Η περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν μαγική για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Ο Θρύλος κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο στην Ελλάδα. Νταμπλ μετά από 25 χρόνια. Απόλυτη κυριαρχία εντός συνόρων. Εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη. Ήδη 800 κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ανανέωσαν.

Με την πρόκριση στο Final-4 της Ευρωλίγκα. Εκεί όπου χάθηκε η πρόκριση στον τελικό σε ένα σουτ. Είναι αλήθεια ότι ο κόσμος ήταν ο έκτος παίκτης όλη τη σεζόν. Διότι μετάτρεψε το ΣΕΦ σε «κάστρο». Πράγματι, οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν στείλει ήδη το μήνυμά τους για την επόμενη σεζόν.

Με γοργούς ρυθμούς οι ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας

Η διαδικασία για τις ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ Ολυμπιακός άρχισε την περασμένη Παρασκευή, 1η Ιουλίου. Μέσα σε πέντε ημέρες, ήδη 800 κάτοχοι της προηγούμενης σεζόν έχουν ανανεώσει τη θέση τους στο ΣΕΦ. Αξίζει να σημειωθεί πώς ο αριθμός αυτός είναι αυξημένος σε σχέση με πέρσι. Εξάλλου, ακόμα δεν έχουν γίνει μεταγραφές από τους νταμπλούχους Ελλάδας. Παρ’ όλα αυτά, ο κόσμος εκφράζει τη στήριξή του. Ειδικά αν σκεφτούμε πώς ό,τι έχει γίνει, έγινε μέσα σε πέντε ημέρες! Ήδη 800 κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ανανέωσαν.

Το πλάνο της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας

Η διαδικασία της ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί μέχρι την επόμενη Τρίτη, 12 Ιουλίου. Όσον αφορά στις πωλήσεις για νέους κατόχους θα ξεκινήσει από την Παρασκευή 15 Ιουλίου. Είναι δεδομένο πώς ο κόσμος του Ολυμπιακού θα δείξει για μια ακόμα φορά πώς είναι δίπλα στην ομάδα. Είναι ο έκτος παίκτης που δίνει τεράστια ώθηση σε αυτή την ομάδα για να προχωρά μπροστά και να φτάνει στην επίτευξη των στόχων της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button