ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ξεφτίλα του… Φάρου δεν έχει προηγούμενο!

Απίθανα πράγματα από την ομοσπονδία του Βασιλακόπουλου που έκανε το άσπρο… πράσινο και δικαίωσε την ένσταση της αγαπημένης της ομάδας.

Ας της αλλάξουν όνομα από σήμερα. Δεν υπάρχει καμία Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Υπάρχει Παναθηναϊκή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Και όχι μόνο! Είναι μια ομοσπονδία στην οποία γίνεται ό,τι θέλει ο Γιώργος Βασιλακόπουλος! Γίνονταν,  λοιπόν, να μην δικαιωθεί η αγαπημένη του ομάδα; Όχι…

Ακόμα κι αν χρειάστηκε να περάσει μια βραδιά, να γίνει το… μαγείρεμα του αιώνα και ξαφνικά να δικαιώσει ο… Φάρος τον ΠΑΟ! Ό,τι παραπάνω και να πει κανείς, δεν έχει προηγούμενο.

Δεν είναι απλά απόφαση ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Είναι μια απόφαση που τινάζει το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ Γυναικών στον… αέρα! Είναι μια απόφαση που αποδεικνύει πώς ο Βασιλακόπουλος θα έκανε ό,τι μπορούσε για να προκαλέσει ένα ακόμα χτύπημα στο άθλημα που λέει ότι… υπηρετεί. Ντροπή και μόνο ντροπή τους.

Διότι αυτό που αναδύεται από τον… Φάρο του ελληνικού αθλητισμού είναι δυσωδία! Όλα τα άλλα περνούν στο περιθώριο. Αίσχος και μόνο αυτό. Καμιά άλλη λέξη. Αυτά, δε, αφορούν περισσότερο τον Βασιλακόπουλο. Αυτή η απόφαση ΣΚΑΝΔΑΛΟ που αλλοιώνει την εικόνα του πρωταθλήματος, αποτελεί μια απόφαση… μνημείο στην ιστορία του αθλήματος.

Είναι δεδομένο πώς η καθυστέρηση να βγει αυτή η απόφαση, είχε να κάνει με το παρασκήνιο. Με τις πιέσεις για να δικαιωθεί η ένταση του ΠΑΟ, της αγαπημένης ομάδας του… Φάρου. Αηδία! Ακόμα και πριν φύγει από το πόστο του, δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Δεν ήταν ποτέ πρόεδρος της ΕΟΚ, αλλά πρόεδρο του… Φάρου, κάνοντας τα πάντα για να είναι ευχαριστημένος ο Παναθηναϊκός.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button