ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αηδία! Ανέβαλλαν το ματς στις 10:42!

Η «βρωμιά» τους δεν έχει προηγούμενο. Μετά την απόφαση ΣΚΑΝΔΑΛΟ αποφάσισαν να μην διεξαχθεί ο δεύτερος τελικός.

«Αλητεία» και ξεφτίλα! Τι άλλο να πεις για τους ανθρώπους που διοικούν το ελληνικό μπάσκετ; Για τον Βασιλακόπουλο και την ΕΟΚ; Δεν είναι μόνο η απόφαση ΣΚΑΝΔΑΛΟ που πήραν και δικαίωσαν τον Παναθηναϊκό; Είχε και άλλη. Μια ακόμα προκλητική απόφαση.

Αηδία πραγματικά! Στις 10:42 έστειλαν από τον… Φάρο έγγραφο στις ομάδες με το οποίο κάνουν γνωστό πώς αναβάλλουν τον δεύτερο τελικό! Το… αιτιολογικό τους. Η απόφαση της ΚΕΔ.

Την ώρα που τα κορίτσια της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού ήταν στο δρόμο για το ΣΕΦ, για να συγκεντρωθούν και να μεταβούν στη Λεωφόρο για τον δεύτερο τελικό, η ομοσπονδία αποφάσισε να τον αναβάλλει. Με αποτέλεσμα να υποστούν μια ταλαιπωρία άνευ προηγουμένου. Μα νοιάζεται κανείς; Η απάντηση ξεκάθαρα. Κανείς. Ποιος να το έκανε; Ο ηλικιωμένος πρόεδρος της ομοσπονδίας που δεν αγαπά το ίδιο το άθλημα;

Πρωτόγνωρες καταστάσεις! Ο Βασιλακόπουλος κάνει ό,τι μπορεί για να βάλει… φωτιά στο πρωτάθλημα. Ας το δώσει στην αγαπημένη του ομάδα για να τελειώνουμε. Για να μην ταλαιπωρούν άδικα τις αθλήτριες. Αφού το παιχνίδι δεν παίζεται στα… ίσα, είναι προφανές!

Τέτοια ξεφτίλα δεν έχει ξαναγίνει. Έπεσαν οι μάσκες!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button