ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν»

Η θέση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τη φαρσοκωμωδία που παρακολουθούμε τα τελευταία 24ωρα στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ.

Βράδυ Σαββάτου, αλλά η ΕΟΚ ζει στο μικρόκοσμό της. Ή πιο σωστά, εδώ ο κόσμος καίγεται και ο… Φάρος του ελληνικού μπάσκετ το χαβά του! Ακόμα να γίνουν γνωστοί οι διαιτητές του δεύτερου τελικού, ακόμα να μάθει η κοινή γνώμη εάν ο δεύτερος τελικός που είναι προγραμματισμένος για το μεσημέρι της Κυριακής ια διεξαχθεί ή αν θα αναβληθεί.

Πρόκειται για μια φαρσοκωμωσία που εξελίσσεται αυτές τις ημέρες και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να  αμαυρώνει κι άλλο το άθλημα και να το θέτει στο περιθώριο. Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, πάντως, δεν σκοπεύει να ανεχθεί αυτές τις συμπεριφορές.

Κι αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε προς κάθε κατεύθυνση. Με τους ανθρώπους του συλλόγου να επισημαίνουν ότι θα χρησιμοποιήσουν όλα τα νόμιμα μέσα για να διασφαλίσουν τα συμφέροντα του συλλόγου.

Η θέση του Ερασιτέχνη αναφέρει: «Ο Ολυμπιακός αναφορικά με τη φαρσοκομωδία που παρακολουθούμε να εξελίσσεται, προτίθεται να χρησιμοποιήσει όλα τα νόμιμα μέσα , μηνύσεις και αγωγές προς όλους τους εμπλεκόμενους (μέλη της ΚΕΔ και Δ. Σ. ΕΟΚ) για τη διασφάλιση των συμφερόντων του.

Είναι αδιανόητο, παραμονή ενός προγραμματισμένου τελικού που κρίνει ένα πρωτάθλημα, να μην γνωρίζουν οι αθλήτριες μας αν θα αγωνιστούν η όχι. Για αυτό το γεγονός και για όλα όσα έχουν συμβεί στη σειρά των τελικών, οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button