ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξαφνικά θυμήθηκαν τον Βασιλακόπουλο!

Ο πόνος είναι αβάσταχτος… Δεν τον αντέχουν άλλο! Βλέπετε ακόμα και στα χρόνια του «Φάρου», δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο. Δηλαδή η αγαπημένη τους ομάδα να νικήσει 12 συνεχόμενες φορές τον Ολυμπιακό. Αλλά τώρα μάλλον «φταίει» ο Λιόλιος! Ξαφνικά θυμήθηκαν τον Βασιλακόπουλο!

Η αναφορά στον Βασιλακόπουλο

Όταν ο Ολυμπιακός τους έχει κάνει τον καλύτερο «πελάτη», αυτό δεν… χωνεύεται με τίποτα. Δεν είναι μία και δύο οι συνεχόμενες νίκες. Μια δωδεκάδα και έρχεται σύντομα και το ματς στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα. Εκεί θα πέσει πάλι καμία 20άρα και δεν θα ξέρουν τί να πουν! Γιατί σήμερα η πλευρά των «πράσινων» θυμήθηκε σήμερα τον Βασιλακόπουλο και την απουσία του; Μάλλον έχουν κοντή μνήμη. Ή εσκεμμένα έχουν ξεχάσει. «Εγκληματικές» διαιτησίες που έκριναν τίτλους στα χρόνια του Βασιλακόπουλου. Αλλά τότε η διαιτησία ήταν μια χαρά. Είναι πραγματικά αστείο να πιστεύουν ότι τους «έκλεψε» η διαιτησία. Διότι έχουν γίνει πολλά λάθη στο ΟΑΚΑ, εις βάρος και των δύο ομάδων, που το ματς θα είχε τελειώσει πολύ νωρίτερα.

Αναζητούν άλλοθι για την αποτυχία τους

Είναι η εύκολη… λύση. Κατηγορούν τον Λιόλιο και τη διαιτησία. Σε ένα ματς που δεν είχε καμία απολύτως αξία! Λες και θα κρίνονταν κάτι το απόγευμα της Κυριακής. Αλλά βλέπετε, το 12-0 και τα ατελείωτα «γλέντια» του Ολυμπιακού στον Παναθηναϊκό τους έχουν κάτσει βαριά! Επίσης, έχουν έτοιμες τις… απαντήσεις. Πάντα θα φταίει ο Λιόλιος! Επίσης, έχει ασυλία ο Μπαρτζώκας! Αυτά διαβάσαμε και ακούσαμε μετά το ματς στο ΟΑΚΑ.

Επιπλέον, τελευταία έχουν πιάσει και τον Παπανικολάου! Ωστόσο, την Κυριακή ήταν και ο ΜακΚίσικ στο κάδρο! Όλα αυτά είναι αναμενόμενα. Βλέπετε, στην Ευρωλίγκα που πέφτουν 20άρες, με ξένους διαιτητές, δεν υπάρχει… άλλοθι για τις ήττες. Εκεί τί να πούν; Ο πρώτος της βαθμολογίας που παραδέχονται όλοι οι αντίπαλοι στην Ευρώπη.. Τουλάχιστον οι 16 από τις 17 ομάδες της διοργάνωσης.

Υ.Γ. Όλο αυτό που συμβαίνει είναι η τιμωρία του #mexritelous. Αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμη. Καθώς τα διαιτητικά «όργια» του παρελθόντος είναι τόσο πολλά που θα πάρει καιρό να φτιάξει η διαιτησία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button