ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οταν γίνονταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ μπασκετικές διαιτητικές σφαγές!![video]

Το να φωνάζει ο μπασκετικός Παναθηναϊκός και οι ακόλουθοι του “υποστηρικτές” -“υπάλληλοι”  οι όπως αλλιώς θέλετε χαρακτηρίστε τους, είναι πραγματικά για να γελάει κανείς ,όπως θα έλεγε και ο αείμνηστος Φίλιππας Συρίγος.   Το 12-0 όχι απλά ενοχλεί αλλα πονάει όπως  οι αιμορροίδες όταν σπάνε. Γράφει ο Redistas.

Αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός στάθηκε στο ύψος του για ντέρμπι και έχασε στις λεπτομέρειες στέλνοντας μήνυμα στον Ολυμπιακό πως στα επόμενα ματς, ίσως του βάλει πιο δύσκολα Αυτό είναι ένα κέρδος για τον Σερέλη.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός όταν  έχει πρωταγωνιστές παίκτες, όπως ο Κανααν και ο Μπολομπόι οι οποίοι δεν είχαν ενεργό ρόλο στα ματς αποδεικνύει ότι σε αυτή την ομάδα ΟΛΟΙ είναι πρωταγωνιστές  και σε οποιαδήποτε στιγμή o κάθε ένας απο το ρόστερ μπορεί να βγεί μπροστά.

Αυτό για το αγωνιστικό. Τώρα για τη διαιτησία του Παναθηναϊκού και τις κλάψες των μέσων του και  διαφόρων άλλων  ας τους θυμήσουμε λίγα κομμάτια της ιστορίας. Οχι τίποτα άλλο ,αλλά  για να δουν τι σημαίνει πραγματική σφαγή απο τη διαιτησία και όχι αυτοί που επικαλούνται .

Σχετικά Άρθρα

Back to top button