ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βασιλειάδης : “Να αναλάβουν οι εμπλεκόμενοι τις ευθύνες τους”

Oι εξελίξεις είναι καταιγιστικές  στα θέματα που αφορούν στο μπάσκετ ,με τον  Υπουργό Αθλητισμού ,Γιώργο Βασιλειάδη, να  μην θέλει να επέμβει άμεσα στο κομμάτι της διεξαγωγής του αγώνα Ολυμπιακός-Προμηθέας αναφέροντας ότι θα υπάρχει παρουσία εισαγγελέα στο ΣΕΦ και κάλεσε άπαντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους για τη διαφύλαξη της τάξης.

 

Αναλυτικά η δήλωση του Βασιλειάδη

«Οι χθεσινές ντροπιαστικές εικόνες έξω από το σπίτι του διαιτητή Αναστόπουλου δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές, όπως επίσης οι εκβιασμοί, οι εκφοβισμοί και η στοχοποίηση ανθρώπων.

Από χθες βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με την ΕΛ.ΑΣ. και τους αρμόδιους εισαγγελείς προκειμένου στο σημερινό αγώνα Ολυμπιακού-Προμηθέα να διαφυλάξουν την τάξη και να αποδώσουν ευθύνες σε όποιον προβεί σε έκνομες ενέργειες, αλλά και σε όποιον οδηγήσει με πράξεις ή παραλείψεις του σε ακραίες καταστάσεις.

Για τον λόγο αυτό έχω αιτηθεί την παρουσία εισαγγελικού λειτουργού και αυξημένων αστυνομικών δυνάμεων. Καλώ τέλος, όλους τους εμπλεκόμενους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάψουν να πυροδοτούν το κλίμα ενόψει του σημερινού αγώνα».

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button