ΔΙΑΦΟΡΑ

Τσιλιγκίρη: «Φέτος καταφέραμε πραγματικά το ακατόρθωτο, ευχαριστώ τους κ.κ. Αγγελόπουλους»

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου. Με την πρόεδρο Χριστίνα Τσιίγκίρη με ανάρτησή της, να δίνει το δικό της ευχαριστώ στους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για την διευκόλυνση.

Αναλυτικά το μήνυμά της:

«Φέτος καταφέραμε πραγματικά το ακατόρθωτο. Σε απόλυτη συνεργασία με τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και φυσικά με την αμέριστη συμπαράσταση του Υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη, για την έκτακτη επιχορήγηση προς τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Ώστε να μπορέσει να επιδιορθωθεί το ταρτάν και να μπορέσουμε να δούμε το Σαββατοκύριακο που έρχεται τους πρωταθλητές μας να κάνουν ρεκόρ. Εδώ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα στον αγώνα που είχε με τον Ιωνικό, δέχθηκε να αλλάξει την έδρα για να μπορέσει να παραμείνει ο στίβος στημένος ώστε να επιδιορθωθεί και να είναι έτοιμος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο και έπαιξε τελικά στο Λαύριο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ ως πρόεδρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου προς την ΚΑΕ Ολυμπιακός, τους κ.κ. Αγγελόπουλους και τον κ. Λεπενιώτη, που από την πρώτη στιγμή κατανόησαν ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που υπήρχε από μεριάς του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για την άμεση αποκατάσταση του ταρτάν.

Αυτό το Σαββατοκύριακο λοιπόν η καρδιά του κλασικού αθλητισμού χτυπάει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι γεγονός όπου και περιμένουμε να δούμε πολλά ρεκόρ, ωραίους αγώνες και πάνω από όλα το «ευ αγωνίζεσθαι» από όλους τους αθλητές που το πρεσβεύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σας περιμένουμε όλους λοιπόν Σάββατο και Κυριακή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας».

Δείτε και την σχετική δημοσίευση:

Σχετικά Άρθρα

Back to top button