ΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Λάμψη στην απονομή του Πινγκ-Πονγκ

Την Παρασκευή 15 Ιουνίου, σε ειδική εκδήλωση, στο “Riviera Beach House”, στα Βοτσαλάκια, πραγματοποιήθηκε η απονομή των πρωταθλημάτων της Α1 Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, της αγωνιστικής σεζόν 2017-18, στις ομάδες Ανδρών και Γυναικών του Ολυμπιακού.

 

Παρουσία του Προέδρου του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. , Μιχάλη Κουντούρη, του Γενικού Αρχηγού Γιάννη Δαλέζιου, της Γενικής Γραμματέας Χριστίνας Τσιλιγκίρη, μελών του Δ.Σ του συλλόγου, του Γενικού Γραμματέα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντσφαίρισης Μανώλη Κολυμπάδη οι δυο αρχηγοί Τάσος Ρηνιώτης και Μαρία Χριστοφοράκη σήκωσαν τις κούπες του πρωταθλήματος που κατακτήθηκαν στις 17 και 18 Μαρτίου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ακόμα ο προπονητής της ομάδας κ. Γιώργος Χριστοφοράκης, οι αθλητές Τάσος Ρηνιώτης, Γιάννης Σγουρόπουλος, Γιώργος Σταματούρος, Αλκιβιάδης Σταματούρος, καθώς και οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας Μαρία Χριστοφοράκη, Έλσα Τέρπου, Γεωργία Χατζάκη, Έβελίνα Μεραμβελιωτάκη και ο έφορος του τμήματος κ. Σαράντης Γιαννούτσος.

Χριστοφοράκης: «Η δικαίωση ήρθε με το τέλος της χρονιάς»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Χριστοφοράκης δήλωσε τα εξής: «Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος αυτή τη στιγμή. Κατακτήσαμε και τα δυο πρωταθλήματα. Στις Γυναίκες είχαμε πολλές ατυχίες και ήταν κάτι εξαιρετικό. Η δικαίωση ήρθε με το τέλος της χρονιάς. Αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από όλους τους αντιπάλους. Όλα τα παιδιά τα έδωσαν όλα κρατώντας το σύλλογο ψηλά. Έχουμε πολλές επιτυχίες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και ελπίζω να είμαστε εδώ και του χρόνου. Αφιερώνω τα δυο πρωταθλήματα στον πρόεδρό μας που ήταν συνέχεια στο πλευρό μας. Μας βοήθησε αφάνταστα και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ και φυσικά το λαό του Ολυμπιακού που μας στηρίζει πάντα».

Ρηνιώτης: «Είμαστε πανάξιοι πρωταθλητές»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Τάσος Ρηνιώτης επεσήμανε τα εξής: «Είμαστε πολύ χαρούμενη με την κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος και ευχόμαστε του χρόνου να έρθει το τέταρτο, στην συνέχεια το πέμπτο και όσο μας κρατάνε τα πόδια μας να είμαστε στην κορυφή με τον Ολυμπιακό. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που είναι πάντα δίπλα μας και μας βοηθάει με την οικονομική ενίσχυση του μέσα από τις κάρτες μέλους και τον Πρόεδρο μας που μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε απερίσπαστοι τη δουλειά μας. Είμαστε πανάξιοι πρωταθλητές Ελλάδας καθώς κερδίσαμε όλους τους αγώνες, έχοντας μόνο μια ήττα. Να είμαστε υγιείς και του χρόνου να πανηγυρίσουμε ένα ακόμα πρωτάθλημα».

Χριστοφοράκη: «Από τις σημαντικότερες στιγμές στον Ολυμπιακό»

Η Μαρία Χριστοφοράκη μετά την απονομή του πρωταθλήματος: «Είναι μια από τις σημαντικότερες στιγμές στον Ολυμπιακό. Ήταν ένα πρωτάθλημα το οποίο θέλαμε πάρα πολύ και έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα ήμασταν εμείς που χαμογελάσαμε στο τέλος, Είχαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και μια από τις καλύτερες τα τελευταία χρόνια. Χαίρομαι που έγινε σήμερα, εδώ η απονομή, ήταν πολύ όμορφα και ιδιαίτερα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε να μας δει, τον Πρόεδρο μας που είναι πάντα δίπλα μας, την Γενική Γραμματέα, τον Γενικό Αρχηγό του συλλόγου και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας για την τιμή που μας έκαναν με την παρουσία τους».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button