ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρελαμένος ο κόσμος για τα διαρκείας

Η κάψα του κόσμου του Ολυμπιακού για να βρεθεί του χρόνου κοντά στην ομάδα αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας είναι τεράστια .Και αυτό αποτυπώνεται καθημερινά.

Ακόμα και παρά το γεγονός ότι δεν έχει ανακοινωθεί προπονητής και αναμένονται μεταγραφικές κινήσεις ήδη 6.000 φίλαθλοι έχουν κλείσει τη θέση τους στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη νέα σεζόν!

Από τη Δευτέρα τα εκδοτήρια στο γήπεδο έξω από τη θύρα 25 θα είναι και πάλι ανοιχτά, από τις 10:00 μέχρι και τις 18:00 για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, παράλληλα καθημερινά και όλο το 24ωρο είναι διαθέσιμα τα διαρκείας και μέσω του διαδικτύου από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός (www.olympiacos.org).

Να σημειωθεί πως μέχρι τις 21/06 έχουν δικαίωμα ανανέωσης οι περσινοί κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας με τις τιμές της 1ης περιόδου, όπως επίσης με τις ίδιες τιμές της 1ης περιόδου μπορούν να αγοράσουν το διαρκείας τους νέοι κάτοχοι σε κενές θέσεις της προηγούμενης σεζόν. Από τις 22/06 ελευθερώνονται οι θέσεις των περσινών κατόχων που δεν έχουν ανανεωθεί μέχρι τότε και πλέον ισχύουν οι τιμές της 2ης περιόδου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button