ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τους έβγαλε στη … σέντρα ο Μπανανά!

Την διοίκηση της ομάδας του εξέθεσε ανεπανόρθωτα ο διεθνής Καμερουνέζος αμυντικός του Πλατανιά με αφορμή την … δήθεν επίθεση στα αποδυτήρια.

 

Την στιγμή, όπου η διοίκηση του Πλατανιά με … μπροστάρη τον Πρόεδρό του Μανώλη Μαθιουλάκη πάει να τρελάνει τους πάντες, ισχυριζόμενη ότι οι ποδοσφαιρστές της ομάδας δέχθηκαν … βιαιοπραγίες (!) στην ανάπαυλα της αναμέτρησης του «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό, ο Γιάγια Μπανανά έρχεται με δηλώσεις του να ….εκθέσει ανεπανόρθωτα την διοίκηση της ομάδας του!

Ο διεθνής Καμερουνέζος αμυντικός, σεβόμενος πάνω απ’ όλα την αξιοπρέπειά του, με δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «contra.gr» έσπευσε να αποτυπώσει την πραγματικότητα και ουσιαστικά να … κατακεραυνώσει την διοίκηση του Πλατανιά για τις μεθοδεύσεις της!

«Ήταν όντως ένα παιχνίδι με ένταση και πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Στο ημίχρονο είναι αλήθεια πως υπήρξαν φωνές, προκλήθηκε μεγάλη ένταση, αλλά κανείς δεν μας πείραξε ούτε μας ακούμπησε. Αυτά τα πράγματα, με τις φωνές στα αποδυτήρια, δυστυχώς γίνονται στα περισσότερα γήπεδα στην Ελλάδα. Εμείς στον Πλατανιά έχουμε ένα ήσυχο και οικογενειακό γήπεδο, αλλά όταν παίζουμε με μεγάλες ομάδες, πάντα αντιμετωπίζουμε παρόμοιες συμπεριφορές και πίεση», αρκέστηκε να τονίσει ο 26χρονος Καμερουνέζος αμυντικός του Πλατανιά.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button