ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παίξτε μπάλα, θα σας περάσει η Μαρίνα!!!

Στον πόλεμο που δέχεται ο Ολυμπιακός, υπάρχει τρόπος να δίδεται για κάθε χούφτα λάσπης και μία απάντηση. Το 44ο πρωτάθλημα είναι από μόνο του μία απάντηση, το 7ο σερί είναι επίσης μία απάντηση, αλλά τώρα, σε αυτό εδώ το θέμα δεν θα απαντήσουμε εμείς αλλά… η Μαρίνα!

Βεβαίως η Μαρίνα, η όμορφη μεταφράστρια του Ολυμπιακού που σε αυτό εδώ το πρωτάθλημα έχει την τιμητική της! Κι αυτό γιατί φέτος θα πανηγυρίσει επίσημα το 12ο πρωτάθλημά της από την ημέρα που ήρθε στο μεγάλο Λιμάνι! Τι σημαίνει αυτό και τι απάντηση δίδεται;

Η Μαρίνα μετράει 12 πρωταθλήματα, την στιγμή που κάποιες ομάδες μετρούν μόλις 11 (μάξιμούμ γιατί άλλοι έχουν ένα και δύο) σε πάνω από 90 χρόνια ύπαρξης!

Είναι απάντηση αυτή; Όχι, διότι μόλις τώρα ξεκινήσαμε!

Η Μαρίνα ισοφάρισε και τα πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει ο Τζόλε με την φανέλα του Ολυμπιακού! 12 ο αρχηγός, 12 και η Μαρίνα.

Και για φινάλε έχουμε κρατήσει το καλύτερο, καθώς ο Πρόεδρος έχει τάξει άλλα… 13 με 14 χρόνια… “φαγούρας” στους αντιπάλους του Ολυμπιακού! Γεγονός που σημαίνει ότι τα… 20 της Μαρίνας είναι ήδη μέσα στο πρόγραμμα και αναμένεται να βρεθεί στην δεύτερη θέση του παλμαρέ του ελληνικού πρωταθλήματος αφήνοντας πίσω άλλον, γνωστό σύλλογο που μετράει 20!!!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button