ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Αξίζουν συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη!»

Τα θερμά του συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και τον διοικητικό του ηγέτη Βαγγέλη Μαρινάκη εξέφρασε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης με αφορμή την κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

 

 

Τα ολόψυχα συγχαρητήριά του στον Θρύλο και την Διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη για την κατάκτηση του έβδομου διαδοχικού πρωταθλήματος εξέφρασε ο Γιάννης Μώραλης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κι εκ των Αντιπροέδρων της πειραϊκής ΠΑΕ εξέφρασε την υπερηφάνειά του για το νέο σπουδαίο κατόρθωμα των «ερυθρόλευκων» μέσα από μία πολύ δύσκολη σεζόν, απονείμοντας τα εύσημα σε όλους, ενώ έκανε αναφορά και στην ομάδα Νέων, η οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου τίτλου.

Αναλυτικά:

«Θα ήθελα να συγχαρώ την ποδοσφαιρική ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος, του 44ου.

Για την επιτυχία αυτή αξίζουν συγχαρητήρια στον Πρόεδρο, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και στην Διοίκηση της Π.Α.Ε., στην προπονητική ομάδα, στους ποδοσφαιριστές, αλλά και σε όσους εργάζονται στο προπονητήριο και στα γραφεία του συλλόγου, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές απερίσπαστοι και έχοντας λυμένα τα προβλήματα τους να κάνουν αυτό που γνωρίζουν καλύτερα, να κερδίζουν.

Φυσικά πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στην μεγάλη δύναμη του συλλόγου, στον κόσμο της ομάδας, καθώς σε μια δυσκολότερη χρόνια από τις προηγούμενες ήταν όπως πάντα κοντά στην ομάδα οδηγώντας την σε έναν ακόμα τίτλο τον 7ο συνεχόμενο.

Θα πρέπει  επίσης να τονιστεί ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατάφερε να κατακτήσει το επαγγελματικό πρωτάθλημα και οι νέοι του το πρωτάθλημα για 3η συνεχόμενη φορά αήττητοι, αποδεικνύοντας τη δουλειά που γίνεται σε επίπεδο Ακαδημιών & Υποδομών. Παράλληλα, συνεχίζει το κοινωνικό του έργο, του οποίου σημαντικό κομμάτι υλοποιείται στην πόλη του Πειραιά, δείχνοντας πως πρέπει να λειτουργούν εντός, αλλά και εκτός γηπέδων οι μεγάλοι σύλλογοι.

Πιστεύω ακράδαντα ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι μια συμπαγής οικογένεια και θεωρώ βέβαιο ότι θα καταφέρει να αντιμετωπίσει και στο μέλλον κάθε πιθανό ή απίθανο εμπόδιο, προκειμένου να συνεχίσει, όπως μέχρι σήμερα στην ιστορία του, να κάνει περήφανη την πόλη του Πειραιά, τους Πειραιώτες, αλλά και τους εκατομμύρια φίλους του εντός ή και εκτός Ελλάδας.

Πολλά μπράβο σε όλους!»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button