ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τουρνουά στο ΣΕΦ κατά του κορωνοϊού

Το ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός με τη συμμετοχή των Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μονακό και Λαυρίου, το διήμερο 4-5 Σεπτεμβρίου.

Με αμείωτη ένταση συνεχίζουν στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού την οργάνωσή τους όσον αφορά την καλοκαιρινή προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Με ανακοίνωσή της, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ έκανε γνωστή τη διεξαγωγή του «bwin Tournament against Covid-19» στις 4-5 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, εκεί όπου θα φιλοξενήσουν τις Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μονακό αλλά και Λαύριο. Τουρνουά μέσω του οποίου θα υπάρξει σημαντική ενίσχυση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας στη μάχη κατά της πανδημίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η μάχη κατά της Πανδημίας συνεχίζεται και μαζί συνεχίζονται οι φιλικοί αγώνες του Ολυμπιακού, που είναι αφιερωμένοι σε αυτό το σκοπό!
Ως συνέχεια των «bwin Monday Night Against Covid-19», παιχνίδια μέσα από τα οποία κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, η ΚΑΕ Ολυμπιακός σε συνεργασία με τους χορηγούς της πρόσφερε σημαντική ενίσχυση στο Εθνικό Συστήμα Υγείας και υποστήριξε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που επλήγησαν από τον κορονοϊό, έρχεται το «bwin Tournament against Covid-19»!

Πρόκειται για ένα διεθνές τουρνουά, που θα διεξαχθεί 4 και 5 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τη συμμετοχή των Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μονακό και Λαυρίου. Οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις δια ζώσης, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζονται βάσει σχετικής Υπουργικής απόφασης.

Πιστοί στη φιλοσοφία τους, Ολυμπιακός και bwin, θα εξακολουθήσουν μέσα από δράσεις να συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις, μέχρι την τελική νίκη επί της Πανδημίας. Παράλληλα, όμως, τα ματς αυτά θα αποτελέσουν τα πρώτα δυνατά τεστ για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα εν όψει της νέας σεζόν».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button