ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο επίκεντρο ο Πικέρες για τον Ολυμπιακό

Η περίπτωση του διεθνούς μπακ της Πενιαράλ εξακολουθεί να απασχολεί τους Πρωταθλητές Ελλάδας για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Σημαντικές αναμένονται τις προσεχείς ημέρες στον Ολυμπιακό, οι μεταγραφικές εξελίξεις στο θέμα του αριστερού μπακ αναμένονται τα
Η αναγκαιότητα ενίσχυσης στην συγκεκριμένη νευραλγική θέση, ενδέχεται να «τρέξει» τα δεδομένα σε σχέση με εκείνη του εξτρέμ. Με το όνομα του Χοακίν Πικέρες να εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο και πλέον μπαίνουμε σε ένα κρίσιμο τετραήμερο.
Αύριο τα ξημερώματα η Πενιαρόλ – που ήθελε να κρατήσει πολύ τον παίκτη – αντιμετωπίζει την Νασιονάλ Μοντεβιδέο για το Κόπα Σουνταμερικάνα.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες δεν σκοπεύουν να περιμένουν πολύ και έχουν ως εναλλακτική λύση τον Γιοχάν Μοχίκα, αν και δεν αποκλείεται να υπάρχει και άλλος παίκτης που δεν έχει προκύψει το όνομά του μέχρι στιγμής.
Μία περίπτωση που είχε απασχολήσει ήταν ο Νικολά Γκαβορί, ο οποίος είχε δηλώσει κολακευμένος με το «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον.
Σε ό,τι αφορά τώρα την υπόθεση του εξτρέμ ο Πέδρο Μαρτίνς είχε πρόσφατα κουβέντα με τους ιθύνοντες του συλλόγου για να μάθει τα τελευταία νέα για το συγκεκριμένο θέμα.
Ο Ενκουντού παραμένει στην κορυφή της λίστας μαζί με τον Ρις Νέλσον για τον οποίο στην Αγγλία ανέφεραν πως υπάρχει πρόταση από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button