ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το “αντίο” του Ιντέγε

Ο Μπράουν Ιντέγε έγραψε την τελευταία σελίδα στην ιστορία  με τον Ολυμπιακό, καθώς όπως ενημέρωσε, μέσω Instagram, πετάει για Κίνα προκειμένου να υπογράψει με την Τιαντζίν Τέντα. 

Στην αποχαιρετιστήρια δήλωση του , ο Νιγηριανός αφού ευχαρίστησε την οικογένεια του Ολυμπιακού, τον Βαγγέλη Μαρινάκη τονίζοντας χαρακτηριστικά:

 “Σήμερα πετάω για Κίνα για να υπογράψω στην Τιανζίν. Η ευκαιρία ήρθε ξαφνικά και ένιωσα ότι δεν έπρεπε να την αφήσω, ύστερα από αρκετή σκέψη. Πέρυσι είχα πολλές προτάσεις από την Κίνα και τη μέση Ανατολή, αλλά και ευκαιρίες για να παίξω στην Ευρώπη, όμως τότε δεν είχα αυτή τη σκέψη, ήθελα να μείνω. Ο Ολυμπιακός έγινε το σπίτι που εγώ και η οικογένειά μου αγαπήσαμε κάθε λεπτό. Με βάλατε στις καρδιές σας και αυτό θα μείνει για πάντα μέσα μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Μαρινάκη, που έκανε τόσα πολλά για να με φέρει εδώ. Θυμάμαι με θέρμη να περνάω τα δύο τελευταία χρόνια μαζί του τις δύο μεταγραφικές σεζόν, κατά τη διάρκεια των οποίων εργάστηκε ακούραστα για να με φέρει στον ολυμπιακό. Μερικές φορές ξεχνάμε την προσπάθεια και τα χρήματα που έχει βάλει στην ομάδα και πόσο σκληρά εργάζεται για να διατηρεί τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Του είμαι ευγνώμων.

Ο Ολυμπιακός είναι στην πραγματικότητα ένα από τα πιο σωστά διοικούμενα κλαμπ που συνάντησα, όπου όλα γίνονται για να ενισχύουν την απόδοσή μας στο γήπεδο και πρέπει να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό, από τον διευθύνοντα σύμβουλο μέχρι τον οποιονδήποτε έκανε εμένα και την οικογένειά μου να αισθανόμαστε τόσο ευπρόσδεκτοι.

Θα μου λείψουν οι συμπαίκτες μου, παλιοί και τωρινοί, με μερικούς από τους οποίους έγινα στενός φίλος. Χωρίς αυτούς ένας παίκτης είναι τίποτα. Ανυπομονώ για τη νέα πρόκληση σε ένα νέο πρωτάθλημα, με καινούργιους συμπαίκτες και έναν καινούριο τρόπο ζωής”.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button