ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Το πρόγραμμα των τελικών στο χάντμπολ

Αντίστροφη μέτρηση για τους φετινούς τελικούς στην Handball Premier. Η σειρά με αντιπάλους τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Περιλαμβάνει τρία ή τέσσερα ή πέντε ματς. Διότι ο πρωταθλητής πρέπει να φτάσει στις τρεις νίκες για να κατακτήσει τον τίτλο. Η ΟΧΕ ανακοίνωσε σήμερα το τελικό πλάνο, δηλαδή τις ημέρες και τις ώρες των αγώνων. Το πρόγραμμα των τελικών στο χάντμπολ.

Η σειρά των τελικών στο χάντμπολ

Εδώ και ημέρες είναι γνωστό. Όλοι οι τελικοί θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο της Κανήθου, στη Χαλκίδα. Η σειρά των τελικών εκκινεί την Παρασκευή, 6 Μαΐου. Η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης ανακοίνωσε σήμερα, ξανά, το πρόγραμμα των τελικών. Ημερομηνίες για όλα τα ματς, όπως και τις ώρες των τριών πρώτων τελικών. Αυτοί θα διεξαχθούν σίγουρα. Καθώς για το τέταρτο και το πέμπτο ματς όλα είναι ανοικτά. Θα διεξαχθούν εφόσον είναι αναγκαίο. Το πρόγραμμα των τελικών στο χάντμπολ.

Με φόντο τους τελικούς

Το πρωί της Τετάρτης, στη Χαλκίδα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει σύσκεψη ασφαλείας υπό την Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας. Εκεί θα βρεθούν εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας, των σωματείων, όπως και του Δήμου Χαλκιδέων. Ούτως ώστε να γίνει κουβέντα για όλα τα θέματα. Μετά το τέλος της, ακολουθεί μια ακόμα συνάντηση. Αυτή τη φορά υπό την ΔΕΠ/ΟΧΕ για την εύρυθμη διεξαγωγή των τελικών. Για να ρυθμιστεί και η τελευταία λεπτομέρεια. Ούτως ώστε να μην προκύψει το παραμικρό θέμα.

Όσον αφορά τα εισιτήρια των αγώνων, υπεύθυνος είναι ο εκάστοτε γηπεδούχος σε κάθε τελικό. Επίσης, όλες οι αναμετρήσεις θα έχουν τηλεοπτική μετάδοση. Μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ3.

Το πρόγραμμα των τελικών της Handball Premier

1oς τελικός

  • Παρασκευή 6 Μαΐου, 19:15, ΑΕΚ – Ολυμπιακός

2ος τελικός

  • Τρίτη 10 Μαΐου, 19:15, Ολυμπιακός – ΑΕΚ

3ος τελικός

  • Δευτέρα 16 Μαΐου, 20:00, ΑΕΚ – Ολυμπιακός

4ος τελικός (αν χρειαστεί)

  • Δευτέρα 23 Μαΐου, Ολυμπιακός – ΑΕΚ

5ος τελικός (αν χρειαστεί)

  • Τετάρτη 25 Μαΐου, ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Σχετικά Άρθρα

Back to top button