ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απομένουν δύο… πινελιές

Η επιστροφή του Σλούκα και η ανανέωση του Σπανούλη.

Το ημερολόγιο δείχνει 8 Ιουλίου και ο Ολυμπιακός έχει κλείσει ήδη το ρόστερ του. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε συνεργασία με τη διοίκηση της ΚΑΕ έκαναν αυτό που έπρεπε. Προχώρησαν από νωρίς το πλάνο και το σχεδιασμό της ομάδας για την νέα σεζόν. Έκαναν τις κινήσεις που ήταν απαραίτητες, διατήρησαν τους ξένους παίκτες που ήθελαν, έκλεισαν γρήγορα τους παίκτες που θα αποτελέσουν το νέο «αίμα» της ομάδας. Το πλάνο είχε καταρτιστεί και εκτελέστηκε με γοργούς ρυθμούς.

Ο κόουτς Μπαρτζώκας έκανε ό,τι χρειάζονταν για να φτιάξει μια ομάδα που θα παίξει διαφορετικά από την περασμένη σεζόν. Έχει προσθέσει περιφερειακούς στο ρόστερ που θα βοηθήσουν στην άμυνα, έχουν αποκτηθεί αθλητικοί ψηλοί που θα δώσουν το κάτι διαφορετικό μέσα στη ρακέτα. Όλα έχουν γίνει όπως πρέπει. Τι απομένει ακόμα; Οι δύο τελευταίες… πινελιές.

Απλά να μπουν στον… πίνακα του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν. Η ανανέωση του Βασίλη Σπανούλη και η επιστροφή του Κώστα Σλούκα. Το πρώτο είναι καθαρά διαδικαστικό. Θα φωνάξουν οι πρόεδροι μια ημέρα τον Βασίλη στα γραφεία τους, θα μιλήσουν για μπάσκετ και θα ανακοινώσουν τη συνέχεια της συνεργασίας του. Το δεύτερο θέλει λίγο υπομονή. Ο Κώστας έχει πάρει την απόφασή του, θέλει να γυρίσει φέτος στην Ελλάδα και τον Θρύλο. Το θέμα του το χειρίζεται αυτή τη στιγμή ο μάνατζέρ του. Είναι σε ανοικτή… γραμμή με την Φενέρ για να λυθεί το συμβόλαιο του διεθνή γκαρντ.

Μην πιάνει ορισμένους η αγωνία. Είμαστε ακόμα στις 8 Ιουλίου, έχει καιρό ακόμα. Όλα θα γίνουν ή πιο σωστά, όλα έχουν δρομολογηθεί και απομένουν τα διαδικαστικά για να επισημοποιηθούν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button