ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο “χωράφι” της Ριζούπολης ο τελικός του Κυπέλλου

Oριστικά και αμετάκλητα, οι “φωστήρες” της ΕΠΟ αποφάσισαν ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, η γιορτή υποτίθεται του ποδοσφαίρου που έχει ξεφτιλιστεί και υποβαθμιστεί τα τελευταία χρόνια, να διεξαχθεί στη Ριζούπολη. .

Η εν λόγω απόφαση  πέρασε κατά πλειοψηφία στη σημερινή ΕΕ της ΕΠΟ ύστερα απο την εισήγηση της Επιτροπής Κυπέλλου της Ομοσπονδίας για γίνει στο γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης ο τελικός, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουλίου (21:00).

Το φοβερό της υπόθεσης με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας να είναι 12-4-1  έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Σούπερλιγκ , Λεωνίδας Μπουτσικάρης, ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο κος Ασλανίδης αλλά και άκουσον -άκουσον ο Πρόεδρος της ΕΠΟ ,Βαγγέλης Γραμμένο .

Με τον Ολυμπιακό να έχει εκφράσει ανοικτά τη διαφωνία και  αναμένεται να κινηθεί νομικά κατά όποιου μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ ψήφισε τη Ριζούπολη ως έδρα διεξαγωγής του τελικού. Θα κινηθεί νομικά για δόλια επιλογή του γηπέδου, καθώς οι ίδιοι άνθρωποι ομολόγησαν (!) ότι δεν έχουν ελέγξει καν το γήπεδο! Και επιπλέον, ο Δημητρίου ψευδώς απάντησε ότι η Ριζούπολη έχει άδεια από την UEFA.

«Οχι» ψήφισε ο Τάκης Αγραφιώτης, αντιπροτείνοντας «Γ. Καραϊσκάκης» και Παγκρήτιο, για τα οποία δεν το συζήτησε καθόλου η Επιτροπή (διότι το πρώτο είναι η έδρα των Πειραιωτών και το δεύτερο δεν μπορεί να φιλοξενήσει ματς), αλλά και το «Κλ. Βικελίδης».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button