ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το πρόγραμμα των Final-4 στην Πάτρα

Αντίστροφη μέτρηση για τα Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας σε πόλο Ανδρών και Γυναικών. Μιας και το διήμερο Παρασκευή 3 και Σάββατο 4 Φεβρουαρίου η καρδιά του πόλο θα «χτυπήσει» στην Πάτρα. Καθώς εκεί θα διεξαχθεί η τελική φάση των δύο διοργανώσεων. Με την ΚΟΕ να γνωστοποιεί τις ώρες των αναμετρήσεων. Το πρόγραμμα των Final-4 στην Πάτρα.

Το πρόγραμμα στα Final-4 του Κυπέλλου

Η ΚΟΕ, λοιπόν, γνωστοποίησε το πρόγραμμα των δύο διοργανώσεων. Πιο συγκεκριμένα, αυτές θα διεξαχθούν στην Πάτρα. Ειδικότερα στο κολυμβητήριο «Αντ. Πεπανός» της αχαϊκής πόλης. Λοιπόν, πρώτα θα αγωνιστεί η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Καθώς την Παρασκευή στις 19:00 είναι προγραμματισμένος ο δικό της ημιτελικός με αντίπαλο τον Άλιμο.

Στη συνέχεια, στις 21:00, θα ακολουθήσει ο ημιτελικός της ομάδας πόλο Ανδρών κόντρα στον ΝΟ Βουλιαγμένης. Επιπλέον, γνωστό είναι και το πρόγραμμα του Σαββάτου. Δηλαδή της ημέρας που θα κριθούν οι δύο τίτλου. Εξάλλου, ο στόχος των δύο «ερυθρόλευκων» ομάδων είναι να κατακτήσουν τα τρόπαια και να στεφθούν Κυπελλούχοι και Κυπελλούχες, αντίστοιχα. Μιας και στις 17:00 θα διεξαχθεί ο τελικός των Γυναικών. Αργότερα, στις 19:00, είναι προγραμματισμένος ο τελικός στο πόλο Ανδρών. Το πρόγραμμα των Final-4 στην Πάτρα.

Οι ώρες των αγώνων στα Final-4

Ημιτελικοί Ανδρών – Παρασκευή 3/2

  • 15:00 Παναθηναϊκός – Εθνικός
  • 21:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ Βουλιαγμένης

Ημιτελικοί Γυναικών – Παρασκευή 3/2

  • 17:00 Εθνικός – ΝΟ Βουλιαγμένης
  • 19:00 Άλιμος – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τελικοί – Σάββατο 4/2

  • 17:00 Τελικός Γυναικών
  • 19:00 Τελικός Ανδρών

Σχετικά Άρθρα

Back to top button