ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρώτος αντίπαλος ο Άλιμος

Το μεσημέρι της Παρασκευής έγινε και η κλήρωση του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο Γυναικών. Ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός έμαθε την ομάδα που θα βρει στο δρόμο του, στον ημιτελικό. Πρώτος αντίπαλος ο Άλιμος.

Στον ημιτελικό κόντρα στον Άλιμο

Η κλήρωση του Final-4 του Κυπέλλου στο πόλο Γυναικών έφερε στο δρόμο του Ολυμπιακού, την ομάδα από τα νότια προάστια της Αθήνας. Καθώς ο Άλιμος θα είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο Θρύλος στα ημιτελικά της τελικής φάσης. Διότι αυτός ήταν και ο πρώτος ημιτελικός που βγήκε από την κληρωτίδα. Δηλαδή, ο περσινός Κυπελλούχους απέναντι στην ομάδα της Αλεξάνδρας Ασημάκη. Πρώτος αντίπαλος ο Άλιμος.

Οι αντίπαλοι στους ημιτελικούς

Το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, στο πόλο Γυναικών, θα γίνει επίσης στην Πάτρα. Το διήμερο 3-4 Φεβρουαρίου. Ειδικότερα, στο κολυμβητήριο «Αντ. Πεπανός».Έτσι, η ομάδα του Αλίμου θα βρεθεί στο δρόμο των κοριτσιών του Αλεξάνταρ Τσίριτς. Αναλυτικά το πρόγραμμα των ημιτελικών του Final-4 και της τελικής φάσης της διοργάνωσης στο πόλο Γυναικών:

  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Άλιμος ΝΑΣ
  • Εθνικός – ΝΟ Βουλιαγμένης

Οι ημιτελικοί θα γίνουν την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, ενώ την επομένη θα διεξαχθεί ο τελικός. Το αναλυτικό πρόγραμμα του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, μετά από συνεννόηση της ΚΟΕ με την ΕΡΤ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button