ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η «τέλεια» αντεπίθεση

Το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού αποδεικνύει πώς στο Ρέντη γίνεται εξαιρετική δουλειά συνεχώς.

Λίγο μετά τη σέντρα στο δεύτερο 45λεπτο στο «Κλ. Βικελίδης» και ο Άρης είναι στην επίθεση. Οι «ερυθρόλευκοι» κλέβουν την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή του Σα, με τον Σεμέδο.

Αυτός δίνει με την μία στον Μπουχαλάκη που πασάρει στον Ελ Αραμπί και φεύγει προς την περιοχή του Άρη. Ο Μαροκινός βλέπει πώς ο Φορτούνης είναι δεξιά ελεύθερος και του «σπάει» την μπάλα». Ο ηγέτης του Θρύλου κάνει την επίθεση από την πτέρυγα που βρίσκεται.

Φτάνοντας στο ύψος της περιοχής κάνει τη σέντρα. Ο Λοβέρα που επίσης έχει κινηθεί προς την μπάλα κάνει την προσποίηση, η μπάλα φτάνει στον Μπουχαλάκη που έχει διανύσει μια απόσταση 61 μέτρων. Στοπάρει και εκτελεί με το αριστερό, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Σιαμπάνη για το 0-2.

Ιδανική αντεπίθεση με τέσσερις μπαλιές. Ιδανικό τρανσίσιον, γιατί οι παίκτες του Ολυμπιακού και την μπάλα έχουν κλέψει στα όρια της περιοχής τους και σε γρήγορα κόντρα έχουν βγει, την οποία τελείωσαν ιδανικά. Από τη στιγμή της πάσας του Σεμέδο, ωσότου η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα, έχουν περάσει σχεδόν 13 δευτερόλεπτα. Το θέμα είναι πώς ήταν μια άριστη αντεπίθεση, θα μπορούσε να τη χαρακτηρίσει κανείς «τέλεια».

Υπό την έννοια ότι όλοι όσοι συμμετείχαν στη φάση από την αρχή, έχουν επιτελέσει άψογα το έργο τους. Κι αυτό είναι δείγμα δουλειάς που έχει γίνει στο Ρέντη. Δουλειά που αποδίδει, δουλειά που αποφέρει το ζητούμενο, το γκολ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button