ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έλληνες διαιτητές στους ημιτελικούς του Challenge Cup

Την άλλη εβδομάδα θα διεξαχθεί το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του CEV Challenge Cup. Όμως, η CEV πήρε μια άκρως ενδιαφέρουσα απόφαση. Μιας και είναι «εμφύλιος» ανάμεσα σε δύο ομάδες από τη χώρα μας, επέλεξε να ορίσει αντίστοιχους ρέφερι. Έλληνες διαιτητές στους ημιτελικούς του Challenge Cup.

Με Έλληνες διαιτητές οι ευρωπαϊκοί ημιτελικοί

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, λοιπόν, επέλεξε Έλληνες διαιτητές για τις δύο αναμετρήσεις σε «Μελίνα Μερκούρη» και Άγιο Θωμά, αντίστοιχα. Μιας και το πρώτο ματς θα γίνει στις 7 Φεβρουαρίου, στις 20:00, στο Ρέντη. Συγκεκριμένα, πρώτος διαιτητής θα είναι ο Αλέξανδρος Μυλωνάκης και δεύτερος ο Νίκος Φραγκάκης. Επιπλέον, στη ρεβάνς ορίστηκαν ως πρώτος διαιτητής ο Επαμεινώντας Γεροθόδωρος και δεύτερος ο Αλέξανδρος Αβραμίδης.

Η ενημέρωση για τους διαιτητές στο Challenge Cup

Σχετικά με το θέμα αυτό υπήρξε και σχετική ανακοίνωση-ενημέρωση από την πλευρά της Volley League. Αυτή αναφέρει χαρακτηριστικά: «Να σφυρίξουν διαιτητές σε αγώνες ομάδων από την ίδια χώρα είναι κάτι σπάνιο και έχει συμβεί στο παρελθόν σε αγώνες μεταξύ ιταλικών ομάδων. Πρόκειται για άλλη μία επιβράβευση της Ελληνικής διαιτησίας. Με τους Έλληνες ρέφερι να έχουν αποδείξει επί σειρά ετών ότι μπορούν να διαχειριστούν αγώνες με ιδιαίτερες συνθήκες. Με την πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (C.E.V.), κα. Ζόριτσα Μπιέλιτς να δείχνει για άλλη μία φορά την εμπιστοσύνη της προς τους Έλληνες διαιτητές, οι οποίοι θεωρούνται από τους κορυφαίους της Ευρώπης και του κόσμου».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button