ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το #mexritelous δεν έχει τελειώσει

Κάτι δεν έχουν καταλάβει καλά τα παιδιά. Ας τους θυμίσουμε τί έχει αλλάξει από το Φεβρουάριο του 2019, αλλά και τί ακολουθεί.

Πάσης φύσης «αντικειμενικοί» έπιασαν ξανά δουλειά. Για κωλοτούμπα -χρησιμοποιούν τη λέξη κυβίστηση αποδεικνύοντας τη γραφικότητά τους, για… συντριβή του Ολυμπιακού, για ό,τι άλλο μπορεί να φανταστείτε γράφουν! Βλέπετε το περίμεναν αλλιώς αυτό το σκηνικό. Δεν ήθελαν με τίποτα να γυρίσει ο Θρύλος στην Basket League. Ο λόγος απλός: Τώρα πρέπει η ομάδα που συμπαθούν να βάλει το χέρι στην τσέπη. Δύο χρόνια στο… τζάμπα την είχε βγάλει, τώρα αλλάζουν τα δεδομένα.

Έχουν πιάσει πάλι δουλειά. Με «επιχειρήματα» όπως «Το ελληνικό μπάσκετ δεν έχασε από την απουσία του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός έχασε», πώς «με Βασιλακόπουλο αποχώρησε από τη μεγάλη κατηγορία του μπάσκετ, με Βασιλακόπουλο γυρίζει». Ίσως τελικά όλοι αυτοί να ζουν στο μικρόκοσμό τους. Από τον Φεβρουάριο του 2019 έχουν αλλάξει πολλά. Τώρα αν τα παιδιά με τα «πράσινα» γυαλιά που το παίζουν… αντικειμενικοί, δεν το βλέπουν, δικό τους θέμα. Δεν αξίζει να ασχολείται κανείς μαζί τους. Ας δούμε, όμως, τί συνέβαινε τότε και πώς είναι τώρα διαμορφωμένη η κατάσταση.

Προ διετίας ο Βασιλακόπουλος έκανε ό,τι ήθελε στο άθλημα. Τώρα είναι με το ενάμιση πόδι εκτός μπάσκετ. Όσο κι αν προσπαθεί να παραμείνει στην καρέκλα του, είναι θέμα χρόνου να μας χαιρετήσει. Να αποτελέσει μια… ανάμνηση για το ελληνικό μπάσκετ. Να πάει στο καλό και να μπει ένα τέλος στην καταστροφική του εποχή.

Δεύτερον και ακόμα πιο σημαντικό. Όταν ο Ολυμπιακός πήρε την απόφαση για να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, οι συσχετισμοί ήταν 13-1. Τώρα έχουν αλλάξει όλα και έχουν πάει στο 1-13. Κάποιος άλλος έχει απομονωθεί και αυτό ήρθε από το #mexritelous.

Τρίτον. Το ελληνικό μπάσκετ δεν έχασε από την απουσία του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός έχασε! Μα πώς να μην γελάσει κανείς με αυτές τις αστειότητες. Τότε γιατί ακόμα και η δημόσια τηλεόραση που μεταδίδει το πρωτάθλημα, έδειχνε τα περισσότερα ματς μέσω διαδικτύου και όχι στην τηλεόραση; Γιατί υπάρχει όρος που αναφέρει ότι αν ανέβει ο Ολυμπιακός, θα αυξηθούν όλα τα έσοδα των ομάδων σε ό,τι αφορά το τηλεοπτικό τους συμβόλαιο.

Το γεγονός ότι η ίδια η Πολιτεία έδειξε το δρόμο της… εξόδου στον Βασιλακόπουλο, δείχνει πολλά. Λίγες οι ημέρες του στο χώρο του μπάσκετ πια. Αλλά ο αγώνας του #mexritelous δεν έχει τελειώσει. Για να έρθει η αλλαγή απαιτούνται κι άλλες κινήσεις. Πρέπει να αλλάξουν πολλά ακόμα. Ο αγώνας του Ολυμπιακού δεν σταματά. Με στόχο να ξαναβρεί το μπάσκετ τη χαμένη του αίγλη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button