ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Κούντε κάνει ήδη τη διαφορά

Ένας πληθωρικός μέσος που ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί 100% με τον Ολυμπιακό. Αλλά τα πρώτα δείγμα «γραφής» είναι εξαιρετικά.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, επί αυστριακού εδάφους, που ο Πιέρ Κούντε άρχισε να αγωνίζεται φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα, το σίγουρο ήταν ένα. Πρόκειται για μεταγραφή που θα δώσει πολλά στον Ολυμπιακό. Ο Καμερουνέζος είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής, με εξαιρετική στοιχεία, που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Πληθωρικός πάνω από όλα. Παίκτης που μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξει τη ροή του ματς. Με τις κινήσεις του. Δεν είναι μονάχα η προσφορά στο κομμάτι της ανασταλτικής λειτουργίας των χαφ. Αλλά παράλληλα, έχει την ευχέρεια να κινηθεί με την μπάλα στα πόδια, να δημιουργήσει, να βγάλει φάσεις. Αυτό είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Ένας παίκτης στον άξονα που μπορεί να και φτιάξει φάσεις. Ό,τι καλύτερο για έναν προπονητή.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σίγουρα «τρίβει» ήδη τα χέρια του από ικανοποίηση. Παρότι είναι αρκετά νωρίς, παρότι ο Κούντε ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί 100% στον Ολυμπιακό, τα πρώτα δείγματα γραφής είναι ενθαρρυντικά. Είναι ποδοσφαιριστής που θα δώσει πολλά στους πρωταθλητές Ελλάδας. Αυτό που απομένει ακόμα είναι να «δέσει» με τους υπόλοιπους κεντρικούς μέσους του Ολυμπιακού. Να βρουν χημεία και «κώδικες» επικοινωνίας. Αυτό θέλει λίγο χρόνο. Όμως όταν θα γίνει αυτό, θα δούμε ένα ακόμα πιο καλό Ολυμπιακό μέσα στο γήπεδο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button