ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μετάθεση στην κλήρωση του πρωταθλήματος

Στις 26 Ιουλίου και όχι στις 19/7 θα γίνει τελικά, ούτως ώστε να καταλήξουν όλες οι ομάδες σε ό,τι αφορά την τηλεοπτική τους «στέγη».

Το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ομάδων, το οποίο ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει για όλους τους συλλόγους της Super League 1, είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει μετάθεση στη διαδικασία της κλήρωσης. Αρχικά ήταν προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα, 19 Ιουλίου, στις 20:30 σε χώρο εκδηλώσεων στην παραλιακή. Όμως, με δεδομένο ότι δεν έχουν βρει ακόμα όλες οι ομάδες τηλεοπτική «στέγη», η Λίγκα πήρε την απόφαση να μεταθέσει την κλήρωση.

Αυτή, λοιπόν, θα γίνει τελικά στις 26 Ιουλίου. Δευτέρα και πάλι, αλλά μια εβδομάδα αργότερα. Ούτως ώστε στο διάστημα που μεσολαβεί να καταλήξουν όλες οι ομάδες στις επαφές που έχουν κάνει αναφορικά με τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα. Να δώσουν όλοι οι σύλλογοι τα… χέρια με τον τηλεοπτικό πάροχο που θα μεταδίδει τις εντός έδρας αναμετρήσεις τους στο πρωτάθλημα. Και μετά να γίνει η κλήρωση. Το τηλεοπτικό συμβόλαιο είναι ζωτικής σημασίας για πολλούς λόγους, αλλά και για πρακτικούς όπως είναι το θέμα του VAR.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button