ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το φύλλο αγώνα «καίει» τον Παναθηναϊκό!

Άκρως επιβαρυντικά είναι όλα όσα έχουν γραφτεί για τον τρίτο τελικό. Διότι υπάρχουν πολλές παρατηρήσεις από τους διαιτητές, αλλά και τον παρατηρητή του ματς. Κατά συνέπεια, είναι θέμα χρόνου να υπάρξει ποινή τόσο από την ΔΕΑΒ όσο και από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ. Το φύλλο αγώνα «καίει» τον Παναθηναϊκό.

«Καίει» το φύλλο αγώνα τους «πράσινους»!

Όμως όλα έχουν καταγραφεί σε αυτό. Καταρχάς αναφέρουν πώς 6:04 πριν τη λήξη του ματς έγινε ρίψη αντικειμένου στο αγωνιστικό χώρο (σ.σ.: παρκέ). Ειδικότερα ήταν το στόμιο από ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο. Ακόμα, κατά την αναχώρηση των διαιτητών για τα αποδυτήρια, πριν μπουν στη φυσούνα, φίλαθλος του ΠΑΟ τους έριξε νερό! Για την ακρίβεια, το φύλλο αγώνα περιγράφει ως εξής το περιστατικό: «Κατά την αποχώρηση των διαιτητών προς τα αποδυτήρια και συγκεκριμένα πριν εισέλθουν στη φυσούνα, φίλαθλος της Α’ ομάδας έριξε νερό πάνω στους διαιτητές».

Επιπλέον, έχουν ακουστεί και υβριστικά συνθήματα για τα οποία υπήρξε ανακοίνωση από τα μεγάφωνα. Δηλαδή με τη σχετική προειδοποίηση, αν συνέβαινε ξανά! Επομένως με όλα αυτά να έχουν αποτυπωθεί στο φύλλο αγώνα, το… μπαλάκι πάει σε ΔΕΑΒ και Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ. Μιας και εκείνοι θα κληθούν να αποφασίσουν για την ποινή στους «πράσινους». Δηλαδή για όσα έγιναν στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος. Το φύλλο αγώνα «καίει» τον Παναθηναϊκό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button