ΒΟΛΕΪΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Το ευαίσθητο…DNA κάποιων

Πώπω “ευαισθησίες” που διακρίνουμε από τα “ευαισθητοποιημένα” και… κάργα αντικειμενικά σάιτ που προάγουν το φίλαθλο ξύλο… εεε μας συγχωρείτε το φίλαθλο πνεύμα! Ξαφνικά “ανακάλυψαν” τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και μάλιστα αυτή τη φορά δημοσιεύοντας εκ νέου (το λιγότερο) εμετικά δημοσιεύματα που – και καλά – εξηγούν τους λόγους που ο Ολυμπιακός “αυτοϋποβιβάστηκε” στην Ευρώπη!

Μετά αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο η δικαιολογημένη οργή που επισύρουν τέτοια δημοσιεύματα στον κόσμο. Αλλά η απάντηση είναι γνωστή και μπορούμε να αναφερθούμε σε αυτή για να μάθουν για ποιο λόγο ο Κορυφαίος Πολυαθλητικός Σύλλογος της χώρας και εκ των κορυφαίων του κόσμου, ο Πρωταθλητής Ευρώπης στο πόλο ανδρών, οι πρωταθλήτριες Ευρώπης στο βόλεϊ γυναικών, οι φιναλίστ Ευρώπης άνδρες βολεϊμπολίστες και γυναίκες πολίστριες και φυσικά ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΠΟΡ θα παίξουν σε άλλες διοργανώσεις.

Είναι που εμάς δεν μας χαρίζει κανείς γήπεδα και παλάτια και… παλατάκια για να παίζουμε και που ένα τόσο “ευαισθητοποιημένο” κράτος, που ακόμα “χρωστάει” ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό που συντηρεί με την ενοικίαση του αρκετά γήπεδα  στην Ελλάδα.  Άλλα είπαμε… Η ευαισθησία είναι επιλεκτική!

Αν μη τι άλλο είναι… ελαφρώς ντροπή να γράφονται τέτοια εμετικά πράγματα για έναν σύλλογο που κρατάει την ελληνική σημαία ψηλά. Που είναι η μόνη ομάδα με τα τμήματα της να δίνουν πάνω από 40 παιχνίδια στη Ευρώπη  το χρόνο. Και που όπως προείπαμε κατέληξαν σε τέσσερις τελικούς Ευρώπης πρωταθλήματα νταμπλ τρεμπλ. Αλλά ποιος έχασε την ντροπή του για να την βρουν αυτά τα δημοσιεύματα.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button