ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φάκελος “κομμένοι”: Μάριν, Ταχτσίδης και οι υπόλοιποι

Η σεζόν έχει ξεκινήσει πολύ ωραία για τον Ολυμπιακό, αλλά υπαρχουν ακόμη κάποια θεματακια που καλείται να λύσει.

Στο ροστερ των ερυθρολευκων βρίσκονται ακομη κάποιοι ποδοσφαιριστες που δεν υπολογίζονται και κοστίζουν κιολας. Ετσι, φτάσαμε 28 Αυγούστου και ακόμη δεν έχει βρεθεί άκρη με τον Μάρκο Μάριν και τον Παναγιώτη Ταχτσίδη που έχουν τα πιο βαριά συμβόλαια. Με τον Ολυμπιακό να αναμένει μια σημαντική πρόταση.

Ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί για τον Γερμανό, αλλά όσοι έχουν ενδιαφερθεί (και ο Ερυθρός Αστέρας μεταξύ των) θέλουν να τον πάρουν ελεύθερο.

Ο δε Ταχτσίδης ακόμη αναμένει… Έχει προταθεί σε αρκετές ομάδες του εξωτερικού, αλλά ακόμη δεν έχει προκύψει το ανάλογο ενδιαφέρον.

Ο Ολυμπιακός έχει βρεθεί σε αυτή τη θέση ξανά στο παρελθόν και στο τέλος κάτι συνέβαινε και οι «κομμένοι» αποχωρούσαν είτε ως ελεύθεροι, είτε ως δανεικοί. Οπότε, έως και την Παρασκευή (31/8) αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πώς θα απεμπλακεί ο Ολυμπιακός από τον Μάριν και τον Ταχτσίδη.

Φυσικά έχει κι άλλους η εν λόγω λίστα (Αντρέ Μαρτίνς, Γιαννιώτας, Καραμάνος), αλλά αυτοί που «καίνε» είναι ο Γερμανός εξτρεμ και ο διεθνής Έλληνας χαφ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button