ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το come back του Παπανικολάου

Η αποθεραπεία του εξελίχθηκε πολύ καλά και όλα δείχνουν πώς θα είναι έτοιμος για να επιστρέψει στη δράση.

Τον περασμένο Μάριο, βλέποντας ότι η συντηρητική αγωγή δεν αποδίδει, ο Κώστας Παπανικολάου σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού επέλεξε τη λύση του χειρουργείου για να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που είχε στον αυχένα. Το πρόγραμμα της αποθεραπείας του έχει κυλήσει ομαλά και πλέον, καθημερινά, ανεβάζει στροφές.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες ο «Παπ» έπιασε μπάλα, ενώ τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις που κάνει, περιλαμβάνονται και οι σωματικές επαφές. Το ευχάριστο σε όλη αυτή την ιστορία και τα βήματα που έχει ακολουθήσει είναι πώς δεν έχει αντιμετωπίσει το παραμικρό. Χωρίς, πάντως, να υπάρχει η παραμικρή πίεση. Όλα γίνονται βήμα-βήμα για να είναι μια χαρά στην έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Είναι πολύ σημαντικό αυτό το στοιχείο. Κι αυτό διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε πώς η δική του παρουσία είναι πολύ σημαντικό στο πλάνο και τον σχεδιασμό του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον Ολυμπιακό της νέας χρονιάς. Η απουσία του «Παπ» στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή. Η επάνοδός του θα «λύσει» τα χέρια του Έλληνα τεχνικού.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button