ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Θύρα 7 δίνει το παράδειγμα (pics)

Το έντονα ευαισθητοποιημένο της πρόσωπο απέδειξε περίτρανα η Θύρα 7 και συγκεκριμένα οι Σύνδεσμοι Αργους,Σπάρτης ,Γυθείου,Κόρίνθου και Κιάτου   συμβάλλοντας ενεργά στα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά και όχι μόνο.

Η Θύρα 7 ξεχωρίζει στο πέρασμα των χρόνων όχι μόνο για τη δράση της στα γήπεδα και την στήριξή της στον Θρύλο , αλλά και για τη κοινωνική της δράση.
Είναι πολλά τα παραδείγματα όπου οι οργανωμένοι των  παραπάνω συνδέσμων φανέρωσε το έντονα ευαισθητοποιημένο της πρόσωπο, προσφέροντας απλόχερα βοήθεια σε συνανθρώπους μας όπου την είχαν άμεση ανάγκη και σ δύσκολους καιρούς για το σύνολο της ανθρωπότητας.

Σε αυτό το πλαίσιο πρωτοπορεί εκ νέου.
Διανέμει, συγκεκριμένα, πάνω από 12 τόνους πορτοκάλια, 5 από τους οποίους παραδόθηκαν ήδη στην αποθήκη του Ιερού Ναού Αναλήψεως, στη Δραπετσώνα και τους οποίους παρέλαβε ο αποθηκάριος, ιερέας, κ. Δημήτριος Σπύρου.

Σπουδαία κίνηση που αξίζει ένα ΜΕΓΑΛΟ Μπράβο

 


Όπως έγινε γνωστό, τα πορτοκάλια αυτά, θα διανεμηθούν στα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, αλλά όχι μόνο εκεί, αφού όπως αναφέραμε, υπάρχει και άλλη ποσότητα πορτοκαλιών, τα οποία οι οργανωμένοι οπαδοί του Θρύλου, θα προσφέρουν στους συνανθρώπους μας.

Αυτή την αξιέπαινη πρωτοβουλία ανέλαβαν οι σύνδεσμοι από την Πελοπόννησο, Άργους, Γυθείου, Κορίνθου, Σπάρτης, αλλά γίνεται, φυσικά, με την αρωγή όλης της Θύρας 7, η οποία είναι πάντα δίπλα στους συνανθρώπους μας.

https://www.facebook.com/messenger_media/?thread_id=2488684191174902&attachment_id=2868485483478950&message_id=mid.%24gAAjXcfEsUPZ9j0D3pV3XfunmLdhX

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button