Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θρύλος, ο αποτελεσματικός!

Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς συνιστά το πιο αποτελεσματικό σύνολο στην Γηραιά Ήπειρο «τρελαίνοντας» την στατιστική.

Τίποτε δεν φαντάζει ικανό να σταματήσει την ξέφρενη και αήττητη κούρσα του Ολυμπιακού προς το 46ο πρωτάθλημα της ιστορίας τυ.

Οι «ερυθρόλευκοι» εκτός από το γεγονός ότι έχουν αφήσει την σκόνη του στους εγχώριους αντιπάλους τους μετατρέποντας το φετινό κυνήγι του τίτλου σ επροσωπική τους υπόθεης, φροντίζουν να ξεχωρίζουν και για μία σειρά από τρομερές διακρίσεις . Τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο.
Ο Θρύλος, ο οποίος με τα 51 γκολ, που έχει σημειώσει μετά από την ολοκλήρωση των 20 αγωνιστικών (σ..σ με συντελεστή 2,55 γκολ ανά παιχνίδι) συνιστά μακράν την πιο παραγωγική και αποτελεσματική ομάδα στην Ευρώπη, ξεπερνώντας ακόμη και την φοβερή και τρομερή Πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου
Το Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Μελετών, (σ.σ. το CIES) δίνει στη δημοσιότητα μία νέα έρευνα, σύμφωνα με την οποία ο Ολυμπιακός είναι η δεύτερη πιο αποτελεσματική ομάδα, στην Ευρώπη σε επίπεδο κορυφαίων πρωταθλημάτων! Μπροστά του έχει μόνο το Αμβούργo, το οποίο ωστόσο, αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

Η ομάδα του Μαρτίνς γράφει ιστορία, έχοντας 5,2 τελικές, για κάθε γκολ που πετυχαίνει! Το Αμβούργο, που είναι μπροστά του, έχει 4,7.

Δείτε τον σχετικό πίνακα:

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button