ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Θερμά συγχαρητήρια Πρόεδρε για την τεράστια προσφορά σας στον Θρύλο!»

Τον Διοικητικό Ηγέτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη ευχαρίστησε δημόσια ο σύνδεσμος Βετεράνων για όσα έχει προσφέρεις τον σύλλογο , αλλά και στους ίδιους
Αναλυτικά η ανακοίνωση των Βετεράνων του Θρύλου:
«Hγέτη του Ολυμπιακού μας, του Θρύλου του ελληνικού ποδοσφαίρου με τα 47 πρωταθλήματα, τα 28 κύπελλα και τα 18 νταμπλ. Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη του συνδέσμου μας, σας απευθύνουν θερμά συγχαρητήρια για την τεράστια προσφορά σας στον Θρύλο μας, τον οποίο μεγαλώνετε συνεχώς σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη στήριξή σας στον σύνδεσμό μας, ο οποίος με την συμπαράστασή σας είναι ο κορυφαίος σύνδεσμος βετεράνων στην Ελλάδα και εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη.
Ιδιόκτητα γραφεία κόσμημα στο Πασαλιμάνι, θέσεις VIP στο «Γ. Καραϊσκάκης», μετακινήσεις των Βετεράνων με το πούλμαν της πρώτης ομάδας για αγώνες φιλανθρωπικού χαρακτήρα (έχουμε ήδη πάνω από 70 αιτήσεις από όλη την Ελλάδα), αλλά και παροχή των εγκαταστάσεων του Ρέντη και του «Γ. Καραϊσκάκης» για αγώνες.
Μας προσφέρετε τη στήριξή σας και σε πολλούς άλλους -με ιδιαίτερη ευαισθησία- τομείς, για τους ανθρώπους που έγραψαν την θρυλική μας ιστορία.
Κύριε πρόεδρε, αγαπημένε μας Βαγγέλη Μαρινάκη, η δύναμη που παίρνουμε από την αγάπη και την στήριξή σας και υλοποιείται από τους άξιους συνεργάτες σας, μάς δίνει την δύναμη να συνεχίζουμε το σπουδαίο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο, δείχνοντας την τεράστια δύναμη της Ολυμπιακής μας οικογένειας.
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button