Κώστας Παλαιολόγος

Βραβεύτηκε ο Μαρσέλο

Στη βράβευση του Βραζιλιάνου άσου του Ολυμπιακού προχώρησε το Ευρω-αμερικάνικο Ινστιτούτο Γυναικών, στο πλαίσιο συμπλήρωσης 26 ετών λειτουργίας, επικροτώντας ανθρώπους που βοηθούν στις δράσεις του.

 

Ο Μαρσέλο αποτελεί έναν παίκτη – πρότυπο, ο οποίος εκτός από τις αναρίθμητες διακρίσεις του και κατακτήσεις τροπαίων που έχει να επιδείξει στην πλούσια ποδοσφαιρική του διαδρομή τόσο με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης (σ.σ. με την οποία είναι ρέκορντμαν κατακτήσεων τίτλων) όσο και με την Εθνική Βραζιλίας, συνιστά μία εμβληματική προσωπικότητα με πολλές σημαντικές δράσεις και σε κοινωνικό επίπεδο.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ του Ολυμπιακού έδωσε το παρών στην εκδήλωση του Ευρω – Αμερικανικού Ινστιτούτου γυναικών και παρέλαβε το βραβείο του.

«Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε. Ευχαριστώ πολύ την Ελλάδα που με υποδέχτηκε, που συνεχίζω εδώ την καριέρα μου», είπε ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού.

Θυμίζουμε, ο Μαρσέλο μπήκε την περασμένη Κυριακή σε αποστολή για πρώτη φορά και φαίνεται πως δεν θα αργήσει η στιγμή να τον δούμε με τα ερυθρόλευκα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button