ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Θα κάνω τα πάντα για την ομάδα μου»

Τη δίψα του για νίκη σε βάρος της ΑΕΚ εξέφρασε ο Κώστας Μανωλάς.

 

Ως ένα πολύ ιδιαίτερο, αλλά και σημαντικό παιχνίδι προσεγγίζει ο Κώστας Μανωλάς την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ.
Ο διεθνής στόπερ επέστρεψε στον Λιμάνι της ζωής του για λογαριασμό του Ολυμπιακού με σκοπό να ηγηθεί στα μεγάλα ματς. Διότι πολύ απλά αποτελεί μία ξεχωριστή φυσιογνωμία μία σπουδαία οντότητα, ικανή να εμπνεύσει τους συμπαίκτες του

Ένα σημαντικό παιχνίδι είναι το κυριακάτικο ντέρμπι για τον Μανωλά, ο οποίος δήλωσε πως θα κάνει τα πάντα για την ομάδα του και θέλει να βγει νικητής από το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Μανωλάς μίλησε, επίσης, για τους Αβραάμ και Σισέ. Για τον πρώτο δήλωσε πως είναι ένας πραγματικός αρχηγός και πως έχει αποδείξει την αξία του κάθε φορά που αγωνίζεται, ενώ για τον Σισέ τόνισε πως το μέλλον του ανήκει και έχει πολλά προσόντα.

 

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Πάντα όταν αγωνίζεσαι στην Αθήνα είτε με τον Παναθηναϊκό, είτε με την ΑΕΚ είναι από τα μεγαλύτερα ντέρμπι. Έχω παίξει και εγώ τρία χρόνια στο παρελθόν στην ΑΕΚ και ο θείος μου 20 χρόνια. Είναι ένα σημαντικό ντέρμπι για μένα, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι στον Ολυμπιακό, θα κάνω τα πάντα για την ομάδα μου και ευελπιστώ να βγούμε νικητές την Κυριακή»

Για τον Αβραάμ: «Σίγουρα ο Αβραάμ, παρά την ηλικία του, τον βλέπουμε ότι δεν την νιώθει. Εγώ που τον βλέπω καθημερινά, είναι ένας πραγματικός αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης και στα αποδυτήρια και στα παιχνίδια και όποτε έχει δώσει το «παρών» δείχνει ότι μπορεί και κανένας δε του κάνει χάρη. Θα ήμουν χαρούμενος να συνεχίσει την καριέρα του και του χρόνου».

Για τον Σισέ: «Του είπαμε συγχαρητήρια. Είναι ένα παιδί που έχει πολλά προσόντα. Είναι ψηλός, γρήγορος. Τον τελευταίο καιρό τον βλέπω ότι έχει αποκτήσει την εμπειρία που χρειάζεται σαν κεντρικός αμυντικός. Πρέπει να συνεχίσει την δουλειά, γιατί καθημερινά πρέπει να αποδεικνύεις πράγματα στο γήπεδο και πιστεύω πως το μέλλον του ανήκει».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button